10-10-2023 17:42:56 Son Güncelleme: 10-10-2023 17:48:56

Başkan Zelyurt'tan sanayi esnafına ziyaret

Malatya'da Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt Küçük Sanayi Sitesindeki esnafları ziyaret ederek esnaflarla sohbet edip istişarelerde bulundu.
Başkan Zelyurt'tan sanayi esnafına ziyaret

Malatya'da Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt Küçük Sanayi Sitesindeki esnafları ziyaret ederek esnaflarla sohbet edip istişarelerde bulundu.

 Esnafların taleplerine hızlı çözümler üretmek için gerekli bütün çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Belediye Başkanı Durali Zelyurt; vatandaşların, esnafların ve köylülerin yanında olduklarını belirterek, sosyal belediyecilik neyi gerektiriyorsa onu yerine getirdiklerini söyledi.

"Depremden önce bir çok çalışmamız vardı, depremden sonra çalışmalarımız ve planlamalarımız değişti" diyen Başkan Zelyurt, "Deprem nedeniyle ilçemiz en ağır hasarı aldı. Hatay’dan sonra en büyük yıkım Doğanşehir ilçemizdir, Esnaflarımız mağdur oldu bir çok esnafımız iş yapamaz duruma geldi. Vatandaşlarımız evlerini kaybetti. Bu yaraları hep birlikte sarmak için biz burada belediye olarak devlet olarak üzerime düşen her şeyi yapmak zorundayız. Bu bilinçle depremin ilk gününden beri sahadayız sahada olmaya devam ediyoruz. Esnafımızın vatandaşımızın yanındayız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği talimat doğrultusunda durmak yok yola devam. Bunun yanı sıra esnafımız sanayici esnafımız şuanda aktif bir şekilde çalışıyor esnafımız faaliyete geçti bizde Doğanşehir Belediyesi olarak kendilerine yardımcı olma adına üzerimize düşeni yapıyoruz. Burada sanayi dışında eski işyerleri yıkılan esnaflarımız vardı bunlar için sanayi yanında belediyemize ait yeri düzeltilerek buraya geçici olarak dükkanlarını açarak evinize ekmek götürün dedik. Biz elimizden gelen her türlü imkanı yapmamız gerekiyor ve yapıyoruz da bu bilinçle çalışıyoruz." diye konuştu.

 

Başkan Durali Zelyurt ziyaret sırasında esnaflara bol kazanç ve hayırlı işler temennisinde bulundu.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI