12-01-2020 20:30:46

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Ümmü Gülsüm Genç ile görüştü

Son dakika haberine göre Recep Tayyip Erdoğan, Kim Milyoner Olmak İster'e katılan ve tüm Türkiye'yi kendine hayran bırakn 27 yaşındaki Ümmü Gülsüm Genç ile görüştü.
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Ümmü Gülsüm Genç ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4 yaşında geçirdiği ateşli hastalık sonucu konuşamayan 27 yaşındaki Ümmü Gülsüm Genç ile sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak görüştü.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışmaya katılarak adından söz ettiren konuşma engelli 27 yaşındaki Ümmü Gülsüm Genç ile sosyal medya hesabı üzerinden canlı olarak görüştü. Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Ümmü Gülsüm arasında canlı sohbette, genç kız, söylemek istediklerini yarışmada olduğu gibi bir kağıda yazarak konuştu. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ümmü Gülsüm'e başarılar dileyerek, ailesiyle birlikte Ankara'ya davet etti.

MİLYONLARI EKRAN KİLİTLEMİŞTİ

Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümü ile yine milyonları ekranları başında kilitledi. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu yarışmada geceye 27 yaşındaki Ümmü Gülsün Genç damgasını vurdu

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI