11-03-2020 13:29:23

ATSO hazır giyim sektörünün sorunlarını çözmek için toplandı

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkanlığında, ilimizde faaliyet gösteren hazır giyim imalatçıları sektörüne yönelik toplantı yapıldı
ATSO hazır giyim sektörünün sorunlarını çözmek için toplandı

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası´nda düzenlenen toplantıya Ardahan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Sonkaya, Ardahan KOSGEB İl Müdürü Ramazan Sivri, SERKA Ardahan İl Koordinatörü Nurullah Karaca, Ardahan ´da faaliyet gösteren hazır giyim imalatçıları Ardan Tekstil Ürünleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Polatlar 1 Tekstil İnşaat Gıda Tarım Ve Hayvancılık İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sılateks Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi temsilcileri katıldı.

ATSO Başkanı Demirci yaptığı konuşmasında, “İlimizde faaliyet gösteren hazır giyim sektör temsilcileri ile kurumlarımızı bir araya getirdik. Kurum Müdürlerimiz sektör temsilcilerimize devlet destekleri hakkında bilgi verecekler. Firmalar yaşadıkları sorunları dile getirecekler” şeklinde konuştu.
Açılış konuşmaları ardından ilgili kurum amirleri devlet desteklerini anlattılar. Sektör temsilcilerinden gelen soruları cevapladılar.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI