21-11-2020 15:48:41

Atalay Hakikatin Ortaya Çıkmak Gibi Değişmez Bir Yasası Vardır

Göle'de yaşanan içme suyuna sapotaj haberimiz Ardahan Gündemine bomba gibi düştü Bu konuda Ardahan Milletvekili Atalay Açıklama yaptı Ancak savcılık henuz harekata geçmedi
Atalay Hakikatin Ortaya Çıkmak Gibi Değişmez Bir Yasası Vardır

Göle'de yaşanan içme suyuna sapotaj haberimiz Ardahan Gündemine bomba gibi düştü Bu konuda Ardahan Milletvekili Atalay Açıklama yaptı Ancak savcılık henuz harekata geçmedi. Atalay ın Yaptığı açıklamada 

‘Hakikatin ortaya çıkmak gibi değişmez bir yasası vardır.’
Konut sorunundan eğitime, altyapıdan sağlığa, spordan ısınmaya, ulaşımdan kültüre kadar bir dizi kalemde sıfırdan inşa ettiğimiz Göle’de kıtalar ötesinden karanlıkta çaldıkları kahpe ve korkak ıslıklarla insanların onur ve haysiyetlerini sakız gibi ağızlarına alabilecek kadar insanlıktan nasipsiz bir çete, iki yıldır sürdürdüğü ‘karakter operasyonu’ fayda sağlamayınca kudurup, şimdiye kadar benzeri görülmemiş bir ihanete ve alçaklığa tenezzülün resmini çizdiler.


Aşağıdaki resimle ilgili de ne o çeteden ne de ‘kadrolu yorumcuları’ndan henüz bir ses duymadım. Belli ki, çeteliği bile beceremiyorlar.


Ama Göle de bilir ki, her varlık yaratılışına uygun davranışlar sergiler; kimisi melekleri kıskandırırken kimisi de şeytanı.


O çete ve efendileri şunu kesin olarak bilsinler ki, canımız tenimizde kaldığı sürece o tertemiz topraklarda şeytanın bayrağına asla hayat hakkı tanımayacağımıza dair ahdimiz vardır. Ahde vefa ise, bizim için dindir, imandır.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI