27-05-2020 00:25:08 Son Güncelleme: 27-05-2020 00:34:08

Atalay Ardahan da İlçe ve Köy Ziyaretinde Bulundu

Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, Ramazan Bayramı tatilini geçirmek için geldiği Ardahan’da, esen fırtına sonucu hasarların meydana gelmesi üzerine ilçe ile köylere giderek ziyaretlerde bulunmuş ve evleri hasar gören şahıslarla görüşerek, zararlarının giderilmesi için gerekenin yapılacağını bildirmiştir.
Atalay Ardahan da İlçe ve Köy Ziyaretinde Bulundu

Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay,  Ramazan Bayramı tatilini geçirmek için geldiği Ardahan’da, esen fırtına sonucu hasarların meydana gelmesi üzerine ilçe ile köylere giderek ziyaretlerde bulunmuş ve evleri hasar gören şahıslarla görüşerek, zararlarının giderilmesi için gerekenin yapılacağını bildirdi. 

               

Aşırı fırtına felaketi sonrasında AFAD yetkilileriyle telefon görüşen Milletvekili Atalay, evlerinde hasar meydana gelen vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için tespitler yapılması talimatını vermiştir.

             

Atalay ilçe ve köy ziyaretlerinden sonra yaptığı açıklamada, “Ardahan Merkez, ilçe  ve bazı köylerde fırtına nedeniyle birçok evler hasar görmüş, enerji direklerinin devrilmesi sonucu kesinti yaşanmıştır.

 

Yine Göle ilçemize bağlı Dereyolu Köyünde fırtınanın etkisiyle bir vatandaşımız hayatını kaybetmesi nedeniyle kendisine Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyorum.

Durucasu Köyünde ise bir vatandaşımız ağır yaralanarak Ardahan Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştır. İlçemize bağlı Tahtakıran Köyünde ise yaşanan sel felaketi yaralarının sarılması için çalışma başlatılmış, selden etkilenen vatandaşlarımız kurtarılarak gerekli önlemler alınmıştır.

Şehir ve köylerimizde kamu görevlileri, Jandarma ekipleri ve AFAD yetkilileri felakette etkilenen vatandaşlarımızın zarar-ziyanlarını tespit etmekte olup, mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışma başlatılmıştır.

 

Vatandaşımız müsterih olsunlar, Devletimiz tüm gücüyle mağdur olan vatandaşlarımıza gerekli yardımlarda bulunacaktır.

Başta Ardahanlı hemşerilerim olmak üzere İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI