19-11-2023 13:05:29

Ardahanlı iş insanı ve dernek başkanı Fatih Sinan Yılmaz AK Parti’den Ataşehir Belediye Başkanı adayı olduğunu açıkladı.

Ardahanlı iş insanı ve dernek başkanı Fatih Sinan Yılmaz, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den Ataşehir Belediye Başkanı aday adayı olduğunu açıkladı
Ardahanlı iş insanı ve dernek başkanı Fatih Sinan Yılmaz AK Parti’den Ataşehir Belediye Başkanı adayı olduğunu açıkladı.

Uluslararası Akreditasyon Organizasyonu (ULAK) Başkanı Fatih Sinan Yılmaz, Ataşehir ilçesinde Mahalle, Cadde ve Sokaklarında gezmedik yer bırakmadığını Ataşehir sorunlarını ve çözüm yollarını bildiğini açıkladı.

Fatih Sinan Yılmaz, 2019 yerel seçimlerde de AK Parti’den Ataşehir Belediye Başkan aday adayı olmuştu.

Ataşehir’de 2019 yerel seçimlerinde aday adayı olan ve bu sefer daha da iddialı bir şekilde sahneye çıkan Fatih Sinan Yılmaz, 2024 yerel seçimlerine hazır ve kararlı bir şekilde giriş yapıyor.

Aylardır hemşeri derneklerini ziyaret ederek sıcak temaslar kuran Yılmaz, seçmenle doğrudan buluşarak projelerini paylaşmaya devam ediyor.

Yerel yönetimdeki deneyimi ve Ataşehir’e olan derin bağlılığıyla öne çıkan Fatih Sinan Yılmaz, şehrin ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı bir vizyon sunuyor.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI