16-10-2023 13:40:54

Ardahanlı duayen gazeteci Kasım Tırpancı’nın acı günü

Kasım Tırpancı, kayınpederi Hayrettin Mingan’ın vefat haberini sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşım ile duyurdu.
Ardahanlı duayen gazeteci Kasım Tırpancı’nın acı günü

Kasım Tırpancı, kayınpederi Hayrettin Mingan’ın vefat haberini sosyal medya hesabından yaptığı şu paylaşım ile duyurdu.

Ardahan’da yarım asırdır gazetecilik sektöründe 23 Şubat Gazetesi ile hizmet veren Kasım Tırpancı’nın acı günü.  Uzun süre ardahan Zirai Donatım kurumunda memur olarak görev yapan merhum hayrettin mingan 92 yaşında yaşlılığa bağlı nedenlerle hayatını kaybetti.

Kasım Tırpancı,Kayınpederim Hayrettin Mingan’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz 10 aydan beridir yakalandığı hastalık nedeniyle tedavi gören kayınpederim Hayrettin Mingan’ı ailece kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Uzun süre Ardahan Zirai Donatım kurumunda memur olarak görev yapan kayınpederim Hayrettin Mingan, 3 kız ve 4 erkek evlat babası olarak, memurluğun yanı sıra tarım ve hayvancılıkta yaparak, evlatlarını örnek bir baba fedakârlığı ile yetiştirmeyi başarması her türlü takdire değerdir.

Üç yıl önce eşini kaybeden kayınpederim Hayrettin Mingan, kış mevsiminde İstanbul’da oğullarının yanında kalırken, yaz mevsiminde ise Kuşadası ilçesine gelerek, birlikte denize girmenin mutluluğunu yaşıyorduk. Hastalığının belirmesi ve İstanbul’da tedavisinin yapılmasını takiben Ardahan’daki evine gelmeyi tercih eden Hayrettin babamızın 92 yaşında vefat etmesi bütün sevenlerini derinden üzmüştür.

Vasiyeti gereğince 15 Ekim 2023 günü ikindi namazını takiben Ardahan Atatürk Mahallesi mezarlığında eşinin yanında defin edilecek olan Hayrettin Mingan babamıza Allahtan rahmet diliyorum.

Mekânı cennet olsun. Bütün evlat ve sevenlerine baş sağlığı dilerim” ifadelerini kullandı.

Bizde Ardahan Gazetesi olarak Merhuma Allahtan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 

 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI