13-03-2024 21:15:18

Ardahan yerel anketlerde de AK Parti ve Baydar birinci çıktı

AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçim öncesi gerçekleştirilen anketlerde ipi önde göğüsledi. Baydar, halkla yapılan görüşmelerde ve tüm yerel anketlerde ilk sırayı kimseye kaptırmadı.
Ardahan yerel anketlerde de AK Parti ve Baydar birinci çıktı

AK Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar, gittiği her yerde halktan büyük ilgi gördü. Baydar, üniversiteyi bitirdikten sonra kendini halkına hizmet etmek için adayan bizden biridir diyen, Ömer Yılmaz," Biz halk olarak Yunus beyden çok memnunuz. Şimdiye kadar yardımına koşmadığı, hayatına dokunmadığı kimse yoktur. 7' 70 'e herkes onu sever ve sayar.

Onundan imkanları var, diğerleri gibi burayı terk edebilirdi. Ancak o kalmayı seçti burada bizimle birlikte bu zorlu iklim koşullarında memleketine hizmet etmeyi seçti. Tabiki oylarımız ona." dedi.

Nejdet Avşar ise,"Diğer aday Ardahan'da bir dikili ağacı olmadığı gibi Ardahan'ın da 5 yılına mal oldu. Adam sürekli dışarda geziyor. Bir gün bile 'nasılsın ey halkım' demedi. Sorun dinlemeyen, çözüm üretemeyen birinin yerine tabii ki AK Parti tabii ki Yunus Baydar" diye konuştu. Ayrıca yapılan tüm yerel anketlerde de AK Parti ve Baydar birinci çıktı.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI