22-04-2020 19:59:48

Ardahan Valisi Mustafa Masatlı'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının ve “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” ilkesi ışığında Milli Egemenliğimizin ilan edilişinin 100. yıl dönümünü coşku ve heyecanla kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz
Ardahan Valisi Mustafa Masatlı'dan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açılışının ve “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” ilkesi ışığında Milli Egemenliğimizin ilan edilişinin 100. yıl dönümünü coşku ve heyecanla kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Milli Egemenliğe giden yolda kahraman ecdadımız, birlik ve beraberlik içerisinde, eşine az rastlanır azimli bir mücadele örneği göstermiş, 23 Nisan 1920’de açılan Büyük Millet Meclisi, milli iradenin üstünde hiçbir güç tanımayan Milletimizin tam bağımsızlık yolunda ilerleyişinin ilanı olmuştur.

 Bugüne geldiğimizde, 23 Nisan’ın emanetçisi olan çocuklarımız, Devletimizin, Aziz Milletimizin, demokrasimizin, istiklal ve istikbalimizin bekasına yönelik tüm tehditlere karşı; 2023, 2053,2071 hedefleri doğrultusunda Milletimizin geleceğini inşa edecek, güçlü Türkiye’yi omuzlarında yükseltecek ve tüm dünyanın özlediği huzur ve güvenin tesisi için azimle ve kararlılıkla çaba sarf edeceklerdir.

 Türkiye Büyük Millet Meclisimizin 100’ncü kuruluş yılını büyük gurur ve coşku ile kutlarken, ülkemizin ve tüm dünyanın içerisinde bulunduğu sıkıntılı günlerden kurtulmak için, bugün daha fazla özveriye, birlik ve beraberliğe ihtiyaç duymaktayız. Milli İrade yolunda tarih yazan Milletimizin bu anlayış içerisinde her sıkıntının üstesinden geleceğine güvenimiz şüphesiz tamdır. Tüm bu duygularla, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah Arkadaşları olmak üzere, Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor, ülkemiz ve tüm dünya çocuklarının “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı”nı en samimi duygularımla kutluyorum.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI