24-11-2019 12:12:28 Son Güncelleme: 24-11-2019 13:29:28

Ardahan Valisi Masatlidan Ogretmenler Gunu Mesaji

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, yeni çağın gerekliliklerini anlayan, bilgili, donanımlı, milli ve manevi değerlerimizi özümseyerek yetişmesinde büyük emek veren, bu anlamda kutsal bir görevi ifa eden öğretmenlerimizin gününü kutluyorum
Ardahan Valisi Masatlidan Ogretmenler Gunu Mesaji

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, yeni çağın gerekliliklerini anlayan, bilgili, donanımlı, milli ve manevi değerlerimizi özümseyerek yetişmesinde büyük emek veren, bu anlamda kutsal bir görevi ifa eden öğretmenlerimizin gününü kutluyorum.

Öğretmen, insanları eğitmeyi ve öğretmeyi meslek edinen, eğitim kurumlarında çocuklarımızın ve gençlerimizin eğitim ve öğretimlerine rehberlik eden, geleceğine yön veren ve yaşama hazırlayan kişilerdir. Ülkemizin yarınlarını emanet edeceğimiz çocuklarımızın, donanımlı olarak yetiştirilmesinde, şüphesiz ki öğretmenlerimizin çok büyük gayretleri vardır. Üstlendikleri zor, bir o kadarda anlamlı görevleri ile ülkemizin geleceğini inşa etme adına gösterdikleri çabalar ve 2023 hedeflerimizi gerçekleştirmemizdeki fedakârlık ve özverileri nedeniyle öğretmenlerimize millet olarak çok şey borçluyuz.

Bu duygularla; Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi şükran ve rahmetle anıyor,  dünyanın saygın insanları olan öğretmenlerimizin ‘Öğretmenler Günü'nü kutluyor, aile fertleri, öğrencileri ve çalışma arkadaşlarıyla birlikte mutluluk ve başarılar diliyorum.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI