07-03-2024 21:34:55

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’in performansı büyük takdir topladı

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’in performansı büyük takdir topladı. Vali Çiçek, adeta zamanla yarışıyor kısa zamanda çok iş yaparak bir ilke imza attı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’in performansı büyük takdir topladı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, Özel Güvenlik Şube Müdürlüğü, Personel Şube Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü, Eğitim Şube Müdürlüğü, Polisevi Şube Müdürlüğü, Medya, Protokol ve Halkla İlişkiler Büro Amirliği, ile Hukuk İşleri Soruşturma Büro Amirliklerinden kendi sorumluluk alanlarında verilen hizmet ve yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı.

Vali Hayrettin Çiçek, daha sonra "Bağımlılıkla Mücadele Haftası" etkinlikleri kapsamında Valilik, Üniversite, Emniyet, Jandarma, Sağlık, Yeşilay ve Kızılay işbirliğiyle düzenlenen programa katıldı. Program kapsamında, "Bağımlı Olma, Özgür Ol" konulu panel düzenlendi. Panelde; bağımlılık, siber suçlar, dolandırıcılık, bilişim suçları, başkasının adına hesap açılması, asayiş, aile içi şiddet ve terör konularında sunum eşliğinde bilgilendirmeler yapıldı.

 

Vali Çiçek, program sonunda Emniyet, Jandarma, Sağlık, AFAD, Yeşilay ve Kızılay ekiplerinin stantlarını gezerek, çalışmaları hakkında bilgi aldı. Vali Hayrettin Çiçek son olarak , yerel ve ulusal basın mensupları ile "Emniyet ve Güvenlik Basın Toplantısı'nda bir araya gelerek, Polis ve Jandarma sorumluluk bölgelerinde yapılan faaliyetler ve işlemler ile meydana gelen olaylara ilişkin 2023 ve 2024 yıllarının ilk 2 aylık dönemini kapsayan verileri paylaştı.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI