12-11-2023 17:02:04

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek Hayrettin Çiçek, köy ziyaretlerini Ölçek köyünde sürdürdü

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, devlet imkanları ile ulaştırılan hizmetlerle köylerde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltmek için gayret edeceklerini söyledi.
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek Hayrettin Çiçek, köy ziyaretlerini Ölçek köyünde sürdürdü

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek Köyleri tanımak, vatandaşların sorun ve taleplerini yerinde dinlemek üzere başlattığı köy ziyaretleri kapsamında beraberinde İl Jandarma Komutanı Albay Ramazan Yiğit, Özel İdare Genel Sekreteri Murat Bilal Emin ve Milli Eğitim Müdürü Aydın Acay ile birlikte merkez Ölçek köyüne giden Vali, muhtar ve vatandaşlarla sohbet ederek, sorun ve talepleri dinledi.

Köyleri tanımak, sorunlarını ve eksikliklerini yerinde görmek üzere köy ziyaretlerinde bulunduğunu belirten Vali, devlet imkanları ile ulaştırılan hizmetlerle köylerde yaşayan vatandaşlarımızın yaşam standardını yükseltmek için gayret edeceklerini söyledi.

Vali Çiçek, köy ziyareti kapsamında ilk ve ortaokulu da ziyaret ederek, girdiği dersliklerde öğrencilerle tanıştı ve bir süre sohbet etti. Öğrencilerle gelecek planları hakkında konuşan Vali, öğretmen ve öğrencilerin derslerine de eşlik etti.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI