01-12-2023 17:44:09

Ardahan Üniversitesi standı açılış gününde yoğun ilgi gördü

Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı, Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Müziği Bölümü akademisyen ve öğrencileri, Aşçılık Programı ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü akademisyen ve öğrencileri, Üniversitemiz Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi uzmanları ve yabancı uyruklu öğrencilerin katıldığı etkinlikte ardahan Üniversitesi standı açılış gününde yoğun ilgi gördü.
Ardahan Üniversitesi standı açılış gününde yoğun ilgi gördü

Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Havva Vanlı, Güzel Sanatlar Fakültesi Türk Müziği Bölümü akademisyen ve öğrencileri, Aşçılık Programı ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü akademisyen ve öğrencileri, Üniversitemiz Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi uzmanları ve yabancı uyruklu öğrencilerin katıldığı etkinlikte ardahan Üniversitesi standı açılış gününde yoğun ilgi gördü.

Etkinlikte ayrıca; Ardahan Jeopark Projesi, ARÜ Kalkındırma Vakfı Kolej Projesi, Ardahan Üniversitesi Merkezi Kütüphane ve Yemekhane Projesi, 13 Bin Yıllık Ata Tohum Kavılca Sofralarla Buluşuyor Projesi, Yalnızçam Yaz/Kış Sporları Turizm ve Kamp Merkezi Projelerin tanıtımı yapıldı.  Ardahan ve İlçeleri Tanıtım Günleri etkinliği 4 Aralık 2023 tarihine kadar Ankara Altınpark Fuar ve Kongre Merkezinde devam edecek.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI