13-02-2024 22:11:45

Ardahan Üniversitesi nde Kamu Yönetiminde Güncel Konular başlıklı konferansa düzenlendi

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, İçişleri Bakanlığı Araştırma ve Etütler Merkezi (AREM), Türk İdari Araştırmalar Vakfı (TİAV), Ardahan Valiliği, Ardahan Üniversitesi, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla Ardahan Üniversitesi Ardahan Ekonomik ve Sosyal Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “Kamu Yönetiminde Güncel Konular” başlıklı konferansa katıldı
Ardahan Üniversitesi nde Kamu Yönetiminde Güncel Konular başlıklı konferansa düzenlendi

Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, İçişleri Bakanlığı Araştırma ve Etütler Merkezi (AREM), Türk İdari Araştırmalar Vakfı (TİAV), Ardahan Valiliği, Ardahan Üniversitesi, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkılarıyla Ardahan Üniversitesi Ardahan Ekonomik ve Sosyal Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen “Kamu Yönetiminde Güncel Konular” başlıklı konferansa katıldı.

 

Konferansta, alanlarında önemli çalışmalar yapmış olan Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Sosyal Bilgiler Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Onur Ender Aslan, İçişleri Bakanlığı Araştırma ve Etütler Merkezi (AREM) Doç. Dr. Selim Çapar, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aslı Akay, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şebnem Köşer Akçapar birer sunum gerçekleştirdi.

 

Vali Hayrettin Çiçek, programın göç ve doğal afetler konularına ilişkin önemli bir önemli bilgiler vermesi bakımından önemli olduğunu belirtti. Türkiye Afet Müdahale Planından söz eden Valimiz, TAMP’ın amacının afet ve acil durumlara ilişkin müdahale çalışmalarında görev alacak afet grupları ve koordinasyon birimlerine ait rolleri ve sorumlulukları tanımlamak, afet öncesi, sırası ve sonrasındaki müdahale planlaması oluşturmak olduğunu ifade etti.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI