25-12-2023 22:23:54

Ardahan Ülkü Ocakları Devletimizin yanında ve emrinde olmayı sürdüreceğiz

Ülkü Ocakları Ardahan İl Başkanı Mustafa Kay, Irak’ın kuzeyinde 12 askerimizin şehit olduğu hain terör saldırısını kınadı.
Ardahan Ülkü Ocakları Devletimizin yanında ve emrinde olmayı sürdüreceğiz

Ülkü Ocakları Ardahan İl Başkanı Mustafa Kay, Irak’ın kuzeyinde 12 askerimizin şehit olduğu hain terör saldırısını kınayarak, “Ülkü Ocakları ve Türk Milliyetçileri olarak, son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar devletimizin yanında ve emrinde olmayı sürdüreceğiz” dedi.

Kay’ın mesajı şöyle:

“Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü PKK’lı hainler tarafından gerçekleştirilen saldırılarda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum. Aziz milletimize, ülkemize ve bayrağımıza yönelik hiçbir hain saldırı, Türkiye'nin birliğini ve beraberliğini sarsamayacak, teröristlerin ve onların işbirlikçilerinin hain ve alçakça planları ülkemizin iradesini, beraberliğini ve kararlılığını sekteye uğratamayacaktır.  Ülkü Ocakları ve Türk Milliyetçileri olarak, hem sınırlarımız içinde hem de sınır ötesinde son terörist etkisiz hale getirilinceye dek verilen mücadelede canımız pahasına devletimizin yanında ve emrinde olmayı sürdüreceğiz. Şehitlerimizin ruhu şâd, mekanları cennet, makamları âli olsun”

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI