03-06-2020 22:12:21

Ardahan lı Gürbüz AYDIN EZGİ SÜRÜCÜ KURSLARINI Devir Alarak Hizmete Başladı

İSTANBUL- Ardahan Haberi olarak Yıllardır İstanbul'da Hemşerilerimizi takip edip uğraşı alanları siyasi ve ticari çalışmaları devamında  birlik ve  beraberlikleri için  kurmuş oldukları Dayanışma  derneklerinin etkinliklerini de takip ederek Gerek Ardahan daki hemşerilerimize  İstanbul'dan haberleri ulaştırırken Büyük şehir  metropolde  Yaşamlarını devam ettiren hemşerilerimizi birbirlerinden  haberdar ediyoruz
Ardahan lı Gürbüz AYDIN EZGİ SÜRÜCÜ KURSLARINI Devir Alarak Hizmete Başladı

İSTANBUL- Ardahan Haberi olarak Yıllardır İstanbul'da Hemşerilerimizi takip edip uğraşı alanları siyasi ve ticari çalışmaları devamında  birlik ve  beraberlikleri için  kurmuş oldukları Dayanışma  derneklerinin etkinliklerini de takip ederek Gerek Ardahan daki hemşerilerimize  İstanbul'dan haberleri ulaştırırken Büyük şehir  metropolde  Yaşamlarını devam ettiren hemşerilerimizi birbirlerinden  haberdar ediyoruz .


Çalışma  alanımızla  ilgili olarak Dalımızda bıranşımızda  İstatistiklerin verileride bunu gösteriyor ARDAHAN HABERİ hep tanıtım Haber ve etkinliklerin  yayını ile etkin bir şekildede amaca ulaşma  adına  bir  numara  olduğumuzu göstermiştir.

 

Bugünkü  durağımız İstanbul Avrupa Yakasının Büyük İlçelerinden Küçükçekmece oldu. Küçükçekmece de Hizmet veren EZGİ SÜRÜCÜ Kurslarında daha önce öğretim elamanı olarak çalışan Emekli Bankacı Hemşerimiz  Gürbüz AYDIN Küçükçekmece Sefaköyde faaliyet gösteren EZGİ SÜRÜCÜ KURSU nu devir alarak hizmete başladı


EZGİ SÜRÜCÜ KURSLARI / Küçükçekmece İstanbul da Faaliyet gösteren Hemşerimiz Gürbüz AYDIN Ardahan Hanak lı  emekli Bankacı Bölgesinde  parmakla  gösterilen hergeçen gün  büyüyen artan  ehliyet talebiyle kursiyerlerin tercih ettiği yer olmakta.


KURMSALLIĞIN ön  pilanda olduğu Hizmet yerinde  Güleryüzlü personeli ve Bankacı6 Hemşerimiz Gürbüz Aydın diyaloğuda gözümüzden  kaçmadı.

 

Sıcacık bir  ortam kursiyerleri aile  ortamında  kurumsal yapıda ve ciddiyette eğitici eğitmenlerden  eğitim ve  kurs aldıklarından  olsa gerek sohbet esnasında  Sınava giren kursuyerinde  sınavı geçtiğini öğrendiğimizde  tamam dedik .


Öncelikle  çaylarımız söyleyen Gürbüz AYDIN ile Ardahan Gündemi ,İstanbul'daki Ardahan lı siyasi ve  ticari her  konuda  koyu sohbetimiz  oldu.  Kendisinin  Bir Eğitim Kurumunda sahibi idareci olduğunu  örendiğimizde EZGİ SÜRÜCÜ KURSLARININDA  idaresi kolay olmasa gerek dediğimizde .Aldığımız  cevap , kendi içinde  bir  müessese ve  her  birimde idari kadromuz  bilgili kültürlü deneyimli çalışanlarımızdan oluştuğu için  bize işin  takibi ve  yürütümünün  gözetimi kalıyor. Sistem  önemli tabikide  Gürbüz AYDIN bu konuda  kendinden  emin ve  Yıllardır  aynı kurumda Eğitim  neferi olarak  idareci olarakda çalışmış olmasının kazanımlarını kendi firmasında  da uygulaması  başarılı olmasında büyük etken olduğu . İşin Ciddiyetini bir  kez daha  gözler önüne  sermektedir.Yıllardır Küçükçekmece İlçesinde  EZGİ SÜRÜCÜ KURSUNU HİZMET vermektedir dedi

 

Ezgi Sürücü Kursu

Cennet mah.1. Yıldırım sk. No:7 Küçükçekmece/İstanbul

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI