30-04-2022 21:43:21

Ardahan Kent Konseyi Başkanı Burak Taştan dan Çok Konuşulacak Çıkış

Ardahan Kent Konseyi Başkanı Burak Taştan; Bizler ücretsiz, beş kuruşsuz yaptıklarımızı ortaya koyalım bazı kesimlerde paralarıyla tanıtmayı bile beceremedikleri masrafları ortaya çıkarsınlar.
Ardahan Kent Konseyi Başkanı Burak Taştan dan Çok Konuşulacak Çıkış

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Dönem Başkanı olan ve aynı zamanda Ardahan Kent Konseyi Başkanı Burak Taştan; Bizler ücretsiz, beş kuruşsuz yaptıklarımızı ortaya koyalım bazı kesimlerde paralarıyla tanıtmayı bile beceremedikleri masrafları ortaya çıkarsınlar.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya platformunda yaptığı çarpıcı açıklama Ardahan gündemine bomba gibi düştü.

Başkan Taştan, “Ülkede halen daha Ardahan’ın nerede olduğunu bilmeyenler var. Ardahan ilinin halen daha Kars’a bağlı bir ilçe olduğunu bilenler var.

Her yıl milyonlarca para harcanarak Ardahan ilinin tanıtımı yapılmakta ama bir türlü tanıtılamıyor. Son bir yılda bütün kamu, kurum ve kuruluşları tanıtım günlerine harcadıkları maliyeti açıklasın. Bu kadar dev bütçeyle yapılan tanıtım günleri yerini bulmadığını gösterir.

Ardahan Kent Konseyi olarak biz de altı yılda yaptığımız maliyeti açıklayalım ve tabii sonuçları biz Türkiye'nin yedi bölgesine Serhat Kenti Ardahan’ı kimselere yük olmadan tanıttık. Ardahan'da Kent Konseyi'ni siyasetin arka bahçesi yapmadık, yaptırmayız” diye konuştu

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI