30-03-2024 16:52:58

Ardahan ilk kez böyle coşkulu bir mitinge ev sahipliği yaptı

AK Parti seçim ofisinin önünde toplanan binlerce Ardahanlı, sloganlar atarak AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar’a destek verdi. Baydar, "Protokolü kaldırıyorum başkan makamının kapısı devamlı açık olacak” dedi.
Ardahan ilk kez böyle coşkulu bir mitinge ev sahipliği yaptı

AK Parti seçim ofisi önünde bulunan kalabalığa seslenen AK Parti Belediye Başkan adayı Yunus Baydar, "Değerli Ardahanlılar sizin bu teveccühünüz bana güç veriyor, şimdiden kazananın belli olduğunu gösterdiniz. Bölünmüş yollardan modern hastaneye kadar, üniversiteden çağdaş eğitim veren okullarımıza kadar, çok büyük hizmetler geldi. Cumhuriyet tarihi boyunca Ardahan ilk kez bu kadar büyük hizmet gördü."

BU KALABALIK BU BELEDİYEYE 'DUR' DEDİ

Ardahan'da belediyeye ait sorunların çığ gibi büyüdüğünü, mevcut yönetimin sorunların altında kaldığını belirten Baydar, "Ilgar tüneli devam ediyor. Mazeret tüneli bitti. Ancak 2019'da maalesef iş başına gelen CHP'li belediye Ardahan'ımızı 5 yıl geriye götürdü, yapmadığı hizmetleri yapmış gibi göstererek halkın gözünü boyadı, bugün bu kalabalık halk bu meydanda CHP'li belediyeye tepkisini gayet net bir şekilde gösterdiğini görüyorum. Yarında sandıkta gösterecektir. Beş yılın sonunda çöp sorunu giderilememiş, şehirde kanalizasyon sorunu giderilememiş, belediye suyu elektrikten daha pahalıya satıyor, vatandaş su parasını öderken illallah ediyor. Toplu taşıma düzeni yok" dedi.

BİZ SÖZDE DEĞİL ÖZDE HALKIN YANINDAYIZ"

Baydar sözlerine şöyle devam etti, "Biz hiç kimseyi ayrı tutmadık, tutmayacağız biz de ayrımcılık yok. Muhtara kızıp mahalleyi cezalandırmayacağız. Belediye başkanı makamının kapısı herkese açık olacak. Faruk beye ulaşmak için 3 makam var. Allah izin verirse seçilirsem 3'nü de kaldıracağız. Halkın olacak orası halk istediği zaman gelecek, istediği zaman derdini anlatabilecek" diye konuştu.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI