31-01-2023 17:46:31

Ardahan Haberi: Yer: Kartal! Bir evde anne ve iki çocuğu ölü bulundu

Kartal'da  5 katlı binanın giriş katında yaşayan anne ve 2 çocuğu evde ölü bulundu. Olay yerinde inceleme yapan ekipler doğal gaz zehirlenmesi ihtimali üzerinde duruyor. 
Ardahan Haberi: Yer: Kartal! Bir evde anne ve iki çocuğu ölü bulundu

Olay, saat 11.00 sıralarında Kartal Atalar Mahallesi’nde meydana geldi. Melek Dönmez(40),  kızları Havvanur Ergay(12) ve Belinay Ergay(14) ile 5 katlı binanın giriş katında yaşıyordu.

Haberin Devamı

YAKINLARI HABER ALAMADI

Sabah saatlerinde komşuları ve kızların babası kendilerinden haber alamadı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Eve giren ekipler anne ve kızlarının cansız bedenleriyle karşılaştı.

DOĞAL GAZ ŞÜPHESİ

Olay yerinde inceleme yapan ekipler, doğal gaz zehirlenmesi ihtimali üzerinde duruyor.

Cenazeler yapılan incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Olayın ardından İGDAŞ ekipleri de binada incelemeler yaptı. 

Mahallelilerden Mesut Çelik, “Sabah geldiğimizde burada polisler vardı. Merak ettik acaba ne oldu diye. Sonradan duyduk, anne ve iki kız gazdan zehirlendi diye. Zaten polisler geldikten sonra ortaya çıktı. Biz de üzüldük tabii annesini tanıyorduk, görüyorduk. En son kızını elinde poşet iki tane ekmek aldığını gördüm, evine gidiyordu. Sonra bugün de bu olayı görünce bayağı bir üzüldük. 2 tane kızı vardı. Duyduğumuz kadarıyla galiba ocakta çaydanlığı unutmuşlar. Tabii onun büyük bir ihtimalle gaz sızıntısı ocağı söndürmüş. Geç saatte olduğuna göre kimse fark etmedi. Sabah eski eşi gelmişti, buradaydı. Tabii baya üzüldük. Yapacak bir şey yok Allah rahmet eylesin. Gerçekten çok üzüldük çünkü biliyorduk, görüyorduk kendilerini komşumuzdu. Eşim ve annem tanıyordu. Annem duyunca evde ağlamaya başladı” dedi.

Haberin Devamı

 

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI