10-11-2022 17:44:01

Ardahan Haberi: Kılıçdaroğlu Belediyelere Talümat Verdi Kent Konseylerine Sahip Çıkın

Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı Burak Taştan ve 10 kişilik CHP Kent Konseyi Masası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.
Ardahan Haberi: Kılıçdaroğlu Belediyelere Talümat Verdi Kent Konseylerine Sahip Çıkın

Amerika ve İngiltere ziyaretleri sonrası ülkeye dönen CHP Genel Başkanı ve 6'lı masanın kurucusu Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye'ye döner dönmez ayağının tozuyla kabul ettiği Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı ve 10 kişilik CHP Kent Konseyi Masasıyla görüştü.

Önümüzdeki günlerde yapılacak olan 'Kent Konseyleri Çalıştayı' na davet edilen Kılıçdaroğlu aynı zaman da Ardahan Kent Konseyi Başkanı olan Türkiye Kent Konseyleri Başkanı Burak Taştan ve 10 kişilik CHP Kent Konseyi Masasını heyetini kabulünde belediye başkanlarına seslenerek, Kent Konseylerine sahip çıkılmasını ve Kent Konseyi olmayan İl ve İlçelerde konseylerinin kurulması talimatını verdi.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Türkiye Kent Konseyleri Başkanı Burak Taştan, “Cumhuriyet Halk Partisi Kent Konseyi Masası” olarak Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkanyardımcısı Sayın Seyit Torunun başkanlığında Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret ettik. Sayın Başkanımıza Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerin Kent Konseyleri raporunu sunarak önümüzdeki günlerde yapacağımız “Kent Konseyleri Çalıştayı” ile ilgili bilgi verdik. Bizleri kabul eden Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na teşekkür ediyor, önümüzdeki günlerde geçekleştireceğimiz Kent Konseyleri Çalıştayı öncesi yaptığımız bu ziyaretten aldığımız enerjiyle yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI