27-08-2022 13:50:52 Son Güncelleme: 27-08-2022 13:54:52

Ardahan Haberi: Kaymakam Çıldır a Veda Etti

Kaymakam Fatih Bayram Çıldır'da gerçekleştirdiği veda ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıldı
Ardahan Haberi: Kaymakam Çıldır a Veda Etti

Yaklaşık bir yıl önce Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Çıldır Kaymakamı olarak görevlendirilen Kaymakam Fatih Bayram yeni görev yeri için ilçeden ayrıldı.

Bir yıl önce Çıldır Kaymakamı olarak ilçede göreve başlayan ve bir yıllık kısa bir süre zarfında ilçede güzel işlere imza atan ve Çıldırlı vatandaşlar tarafından çok sevilen Kaymakam Fatih Bayram ilçede gerçekleştirdiği veda ziyaretlerinin ardından Çıldır'dan ayrıldı. 2022 Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Erzurum Tortum ilçesine atanan Kaymakam Bayram, ilçedeki kamu kurumlarını ve ilçe esnafını ziyaret ederek herkesle tek tek vedalaştı. 

KAYMAKAM BAYRAM'DAN DUYGUSAL MESAJ

KIYMETLİ ÇILDIRLI HEMŞEHRİLERİM;

Yaklaşık bir yıl önce başlamış olduğum Çıldır Kaymakamlığı görevimden, 2022 Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile Erzurum Tortum ilçesine tayinim nedeniyle ayrılmış bulunuyorum.

Görev sürem boyunca “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın!” şiarıyla çalıştım. Çıldırımızın kadirşinas halkıyla birlikte çok güzel anılar biriktirdim. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla uyum ve eşgüdüm içerisinde kamu hizmetlerinin vatandaşlarımıza hak ettiği şekilde ulaşması için çaba sarfettim.

Şehit ailelerimiz ve gazilerimizle her daim bir aile atmosferinde yakın ilişkiler kurduk. Muhtaç ailelerimiz için devletimizin imkanlarını seferber ettik. Üniversite öğrenimi gören Çıldırlı gençlerimizin her zaman yanında olduk. Tarım ve hayvancılıkla iştigal olan emektar köylülerimizle hemhâl olduk.

Serhat ilçemizde aşıklık kültürü ve Âşık Şenlik’in öğrencilerimiz tarafından tanınması ve gelecek nesillere aktarılması için “Torunları Âşık Şenlik’in İzinde” projesini tüm paydaşlarımızla birlikte başarıyla yürütüp sonuçlandırdık. ”Bilimden Haberim Var” projemizle öğrencilerimizi ülkemiz ve dünyadaki bilimsel gelişmelerden haberdar ederek farkındalık oluşturduk. Çıldırlı kadınların el emeklerini üretime dönüştürmek için projeler üretip ilk adımlarını attık.

Çıldırımızın tanıtımı için Kura Nehri’nden Kısır Dağı’na, Kurtkale bölgesi bahçelerinden Gökdağ’a, Şeytan Kalesi’nden mavi sevdam diye adlandırdığım Çıldır Gölü ve Akçakale Adamıza, köylerimizin 2500 rakımlı yaylalarına kadar adım adım dolaşarak fotoğraflar edindik ve bu fotoğrafları Çıldır Tanıtım adı altında sosyal medyada paylaştık.

Şimdi bu güzel ilçeye veda vakti..

Görevim süresince uyum içerisinde çalıştığımız kamu kurumları amirlerimize ve personellerine, fahri hemşehrilik payesiyle onurlandıran İlçe Belediyesine ve Belediye Başkanımız Sayın K. Yakup AZİZOĞLU’na, siyasi parti ilçe başkanlarımıza, köylerimize devletimizin hizmetlerinin ulaşmasında katkı sağlayan İl Genel Meclisi üyelerimize, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza vakfımız tarafından yardımların ulaştırılmasında katkı sağlayan vakıf mütevelli heyet üyelerimize, 34 köyümüzde ve 9 merkez mahallemizde vatandaşlarımızın sorun ve isteklerini bizlere ulaştıran cefakar muhtarlarımıza, her zaman yanımızda olan yerel medya mensuplarımıza ve bizlere gönlünü, kapısını açan tüm Çıldırlı hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.

Şimdilik Erzurum yolu üzerinde Tortum ilçesinde, sonrasında yurdun dört bir köşesinde bir “hemşehriniz” olduğunu unutmamanızı rica ediyor, tüm Çıldırlılara saygı, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.

Allah’a ısmarladık..

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI