02-09-2022 21:37:43

Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu
Ardahan Haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle; Bugün 2053 vizyonumuzu İstanbul'un fethinin 600.yılına adıyoruz. Yarın evlatlarımız bir adım sonraki hedeflerini Malazgirt Zaferi’nin birinci yıl dönümü olan 2071’e adayacaklar. İşte millet olmak budur. İşte devlet olmak budur. Bölgemizde ne kadar gerilim ve çatışma konusu varsa hepsini getirip milletimize dayattılar. Gerçekleştirdiğimiz demokrasi ve kalkınma devrimleri sayesinde Türkiye, ülkesi ve milletiyle dünyanın en üst ligine yükseldi. Şimdi de bu ligin zirvesinde mücadele vermeye talibiz. AK Parti yarının da partisidir. Türkiye'yi ve Türk milletini bugün sahip olduğu kalkınma demokrasi standartlarına biz çıkardık. Büyük ve güçlü Türkiye'yi adım adım inşa edecek olan yine biziz. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRErdoğan'dan Ahmet Şık tepkisi: Bu zat teröristin tekiHaberi Görüntüle

İstanbul, kuruluşumuzdan bugüne tüm zaferlerimizin olduğu gibi, 2023 seçimlerinin de Allah'ın izniyle lokomotifi olacaktır. Bir süredir dünyanın dört bir yanında Müslümanların üzerinde oyunlar oynuyorlar, Irak'ı bölünmenin eşiğine getirdiler.

Biz geçtiğimiz 20 yılda, gerçekleştirdiğimiz sessiz devrimlerle inanç, köken, mezhep, meşrep farkı gözetmeksizin ülkedeki herkesin hak ve özgürlüklerini garanti altına alan bir demokratik hukuk devleti kurduk. Ülkemizdeki tüm vatandaşlarımız gibi Alevi Bektaşi kardeşlerimizin meselelerinin çoğunu biz çözdük. Kalanlarını da adım adım çözüme kavuşturuyoruz. 85 milyon vatandaş bu ülkenin birinci sınıf ferdidir.  Yıllarca istismar ederek, siyaset sanat yaparak kimi isimlerin gerçek yüzlerini ortaya sermesinden memnuniyet duyuyoruz. Hadsiz ve hudutsuz bir şekilde yüce yaradana, peygamber efendimize, manevi ve milli kırmızı çizgilerimize tecavüz eden herkes ayağını denk almalıdır. Aksi takdirde bunların hiçbirini milletimiz de affetmez, tarih de affetmez. Eğer konunun hukuki bir yönü varsa yargı da affetmez. Biz ülkemizi güçlendirme mücadelemizi sürdüreceğiz.

Şu anda kişi başına milli gelir 9 bin 500 dolara dayandı. Daha da iyi olacak. 20 yılda olduğu gibi 2023 seçimlerine kadar her tuzağı bozmaya kararlıyız. Türkiye'nin ihtiyacı budur. AK Parti kadroları olarak hayati misyonun farkında olmanın bilinciyle her sözümüzü buna göre söylemeliyiz. Sandıkta rekor kıracak bir netice elde etmeye hazır mıyız? Birileri çıkıyor diyor ki AK Parti'deki gençlik nerede? İşte burada. Değerli kardeşlerim biz hiçbir zaman milletimizi seçimden seçime hatırlayan bir kadro olmadık. Diğer ittifaklar ve partiler henüz bir cumhurbaşkanı adayı söylemediler. 

 

 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI