27-02-2023 12:34:21

Ardahan Haberi: Bodrum'da feribot seferlerine fırtına engeli

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, denizde fırtına etkili oldu. Bodrum-Kos arası feribot seferleri iptal edilirken, denizcilere ve balıkçılara 'Denize açılmayın' uyarısı yapıldı.
Ardahan Haberi: Bodrum'da feribot seferlerine fırtına engeli

Meteoroloji 4'üncü Bölge Müdürlüğü Bodrum-Kaş arasında denizlerde fırtına uyarısı yaptı. Saatteki hızı 75 kilometreye ulaşan fırtına gece saatlerinden itibaren etkisini gösterdi. Denizde dalgaların boyu yer yer 2 metreyi aşarken, Bodrum-Kos arası feribot seferleri iptal edildi. Balıkçılara ve denizcilere 'Denize açılmayın' uyarısı yapıldı. Öte yandan, fırtınanın yarın akşam saatlerine kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRBodrum ve Kaş arası denizde 'fırtına' uyarısıHaberi Görüntüle

 

Haberin Devamı

İZMİR'DE DENİZ ULAŞIMINA FIRTINA ENGELİ

İzmir'de olumsuz hava şartları nedeniyle arabalı vapur ve yolcu gemisi seferlerinin geçici süreyle iptal edildiği duyuruldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısının ardından İzmir’de fırtına etkili oluyor. Saatteki hızı zaman zaman artan fırtına, deniz ulaşımını da olumsuz yönde etkiledi. İZDENİZ’den yapılan açıklamada, olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle arabalı vapur ve yolcu gemisi seferlerinin saat 22.00 itibarıyla iptal edildiği duyuruldu.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI