10-11-2022 07:59:56 Son Güncelleme: 10-11-2022 08:00:56

Ardahan Haberi: Beştepe’de sürpriz zirve

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün MHP lideri Devlet Bahçeli ile sürpriz bir görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.
Ardahan Haberi: Beştepe’de sürpriz zirve

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhur İttifakı ortağı MHP lideri Devlet Bahçeli ile dün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi. Sürpriz görüşmenin gündeminde başörtüsü serbestisi ve aile yapısının korunmasına ilişkin anayasa değişikliği teklifinin olduğu belirtildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın günlük programında yer almadığı için sürpriz olarak nitelenen görüşme 1 saat sürdü. Külliye’deki kabulün ardından herhangi bir açıklama yapılmadı. Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edinilen bilgiye göre görüşmede, anayasa değişikliği teklifiyle ilgili çalışmalarda gelinen son aşama ele alındı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ başkanlığındaki AK Parti heyet, Meclis’te grubu bulunan siyasi partileri ziyaret ederek Anayasa değişikliği için destek istemişti.

Altıncı görüşme

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki kabul ile birlikte, iki lider, 2022 yılı içindeki altıncı ikili görüşmesini gerçekleştirmiş oldu. Erdoğan ile Bahçeli son olarak 5 Ekim’de Bahçeli’nin evinde bir araya gelmişti.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI