10-11-2022 07:59:23

Ardahan Haberi: Bakan Kirişci'nin fidan davetine diğer bakanlar da katıldı

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü nedeniyle 'http://gelecegenefes.com' sitesi üzerinden fidan sahiplenme etkinliği başlattı. Etkinliğe, birbirlerini sosyal medyadan davet eden bakanlar da katılarak fidan sahiplendi.
Ardahan Haberi: Bakan Kirişci'nin fidan davetine diğer bakanlar da katıldı

Bakan Kirişci, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, 'http://gelecegenefes.com' sitesi üzerinden fidan sahiplendiğini belirterek, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ı da kampanyaya katılmaya davet etti. Bakan Varank da sosyal medya hesabından etkinliğe katıldığını ve fidan sahiplendiğini belirterek, "Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Bakanım, sizin de var mı? 11 Kasım'da 81 ilimizde buluşalım; #TürkiyeYüzyılınaNefes olalım" paylaşımında bulundu.

BAKANLARDAN BİBİRLERİNE FİDAN DAVETİ

Ardından Bakan Çavuşoğlu, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'a; Bakan Muş, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a; Bakan Ersoy, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a, Bakan Bozdağ, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'e; Bakan Bilgin, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık'a, Bakan Yanık, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a; Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'e; Bakan Dönmez, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a, Bakan Kurum, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya; Bakan Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu'na; Bakan Kasapoğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya; Bakan Koca, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na fidan dikme davetinde bulundu. Sosyal medyada devam eden kampanyaya yoğun katılım sürüyor. Bazı milletvekilleri de fidan sahiplenme etkinliğine desteklerini sosyal medya paylaşımlarıyla duyurdu.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI