15-04-2023 03:44:52

Ardahan Haberi: Bakan Kasapoğlu amatör spor kulüpleriyle buluştu: Bizim milletimiz her şeyin en güzeline layık

Seçim çalışmaları için İzmir'de bulunan Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili adayı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Karabağlar ilçesinde amatör spor kulübü yöneticileriyle bir araya geldi. Bakan Kasapoğlu, "İzmir'deki gençlik çalışmalarımızı büyüterek güçlendireceğiz" açıklamasında bulundu.
Ardahan Haberi: Bakan Kasapoğlu amatör spor kulüpleriyle buluştu: Bizim milletimiz her şeyin en güzeline layık

14 Mayıs günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri'ne AK Parti İzmir 1. Bölge'den milletvekili adayı olan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, kentteki programlarını Karabağlar ilçesinde sürdürdü. Karabağlar Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen ve Bakan Kasapoğlu'nun amatör spor kulübü yöneticileri ve sporcularıyla bir araya geldiği toplantıya, İzmir milletvekili adayları, amatör spor kulübü başkanları, gençler ve partililer katıldı. Program çerçevesinde Bakan Kasapoğlu, gençlerin ve spor kulüplerinin taleplerini dinlerken, İzmir için yapılan gençlik ve spor yatırımlarını ele aldı.

Haberin Devamı



"Bizim milletimiz her şeyin en güzeline layık"

Konuşmasında İzmir'deki gençlik ve spor yatırımlarına değinen Bakan Kasapoğlu, “Sıcak, dostane bir ortamda güzel bir kampanyaya başladık. İzmir, Türkiye’nin batıya açılan kapısı. Bu süreçte İzmirlilerle bir arada olmak büyük bir gurur. İnşallah bu gururu birlikte yaşayacağız. İzmir’in her anlamdaki yükselişini, tüm İzmir halkına hizmet etmeyi bir onur göreceğiz. Cumhurbaşkanımızın 21 yıldır ortaya koyduğu iddialar var. O iddialar hamdolsun birer birer gerçekleşti. Bir iddiamız gerçekleştiğinde yeni bir iddia ortaya attık. Yola devam ettik. İşte onlardan biriyle geldik buraya. ‘Togg’ ile geldik. İzmir’in sokaklarında dünden beri Togg ile o gururu temsil ediyoruz. Bizim milletimiz her şeyin en güzeline layık. Milletimize hizmet etmeyi bir vazife biliyoruz. İki dinamik alan olan gençlik ve sporda Türkiye’nin geldiği noktaya bakıldığında 81 ilin mahallelerine köylerine kadar tesislerin kurulduğunu görüyoruz. İzmir’deki iki tane devasa stadı gördünüz. Bunu en güzel şekilde yaptık” diye konuştu.Bakan Kasapoğlu Bursa’da depremzedelerle iftar yaptıBakan Kasapoğlu, orucunu depremzedelerle birlikte açtı

"İzmir'deki gençlik çalışmalarımızı büyüterek güçlendireceğiz"

İzmir’de gençlerin, kadınların ve engellilerin spor erişimini zirve noktaya taşıyana kadar çalışacaklarını ifade eden Bakan Kasapoğlu, “İzmir’deki gençlik çalışmalarımızı büyüterek güçlendireceğiz. Karabağlar İzmir’in yoğun genç nüfusuna sahip ilçelerden birisi. Bununla birlikte en geniş anlamda spor yatırımlarına ihtiyacı olan ilçe. Gençlerin bakanı olarak an itibariyle Karabağlar’daki gençlik yatırımlarımızı ve spor yatırımlarımızı masaya yatırıyoruz. İnanıyorum ki en kısa zamanda bu açığı tamamlama anlamında, yeni bir zirveyi yakalama anlamında büyük adımlar atacağız. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah önümüzdeki hafta adımlarımızı müşahhas olarak paylaşacağız. Ben buraya klasik bir seçim çalışması için gelmedim. Benim amacım İzmir’in ihtiyaçlarını ilçe ilçe, mahalle mahalle tespit etmek. İnşallah Karabağlar bunun ilk adımı olsun. Bu buluşmayı çok önemli bir buluşma olarak görüyorum. İnanıyorum ki burada alacağımız kararlar Karabağlar ve İzmir adına bir ufuk olacak” açıklamasında bulundu.

Öte yandan programda söz alan İzmir 1. bölgeden 9’ncu sırada AK Parti milletvekili adayı olan Mehmet Sadık Tunç da Karabağlar’da çok sayıda öğrencinin bulunduğunu belirterek, “Burası sürekli büyüyen, göç alan bir bölge. Ekonomik seviyesi düşük ve maalesef suç işleme oranında da en yüksek ilçelerden birisi. Sayın Bakanımızın İzmir’den milletvekili adayı olmuş olması dolayısıyla eminim ki spor camiasında tesis konusunda müjdeleri olacaktır. Maalesef yerel yönetimlerin yıllardır ‘yapacağız’ sözünden hiçbir noktaya gidemediğini görüyoruz" sözlerine yer verdi.

Haberin Devamı

HEMŞEHRİ DERNEKLERİ ÜYELERİ İLE İFTAR YAPTI

AK Parti'den İzmir 1'inci bölge 1'inci sıra milletvekili adayı olan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, hemşehri dernekleri üyeleri ile iftarda bir araya geldi. İftar sonrasında hemşehri dernekleri üyelerine seslenen Bakan Kasapoğlu, "Ramazan-ı Şerif'in son günlerindeyiz. Birlik ve beraberliğin, kardeşliğin en zirvede yaşandığı bir iklimi verimli bir şekilde değerlendirmenin gayreti içerisindeyiz. Türkiye, çok zor günlerden geçti. 6 Şubat ve sonrasında depremler, acılar yaşadık. Devlet olarak, millet olarak, vakıf dernekleri ile ilk andan itibaren el ele verdiğimiz müthiş bir dayanışma süreci ve kardeşlik tablosu. Türkiye'nin 85 milyon evladının et ve tırnak gibi ayrılmaz bir bütün olduğu inancıyla bu atmosferi güçlendirme gayreti ile hareket ediyoruz. Türkiye'nin bölünmez bütünlüğünü, birliğini, beraberliğini, kardeşliğini bir tehdit unsuru olarak görenlere inat kardeşliğimizden ve tavrımızdan taviz vermedik" diye konuştu.

Haberin Devamı

'İZMİR'DE MLESEF YEREL YÖNETİMLERİN VEFA GÖSTERMEDİĞİNİ GÖRÜYORUZ'

İzmir'in doğudan ve batıdan, Orta Anadolu'dan, balkanlardan göç almış ve herkese gözü gibi bakan bir memleket olduğunu belirten Kasapoğlu, "Vefa eden vefa bulur. Bugün İzmir'de maalesef yerel yönetimlerin vefa göstermediğini görüyoruz. Milli mücadelenin kahraman şehrinin sahip olduğu potansiyel ve öneme rağmen yerel yönetimlerin yeterli hassasiyeti göstermediğini görüyoruz. AK Parti hükümetlerinin 21 yıldan beri cumhurbaşkanımızın vizyonu ile İstanbul, Ankara ne alıyorsa İzmir de aynı hizmeti aldı. Belki bazı noktalarda daha fazlasını aldı. Bizim hizmet anlayışımızda ayrıştırmak, bölmek, ayrı düşünmek, ötekileştirmek yok. Hak edene, en ihtiyacı olana gereken hizmeti, gereken yatırımı sağlama anlayışı var. İzmir'in daha güçlü sanayi şehri olması noktasında, daha güçlü üretim destinasyonu olması noktasında nasıl gayret gösterdiysek, İzmir'in nasıl spor marka şehri olması noktasında, gençlikle il yatırımları yukarılara taşımakta gayret gösterdiysek aynı gayreti daha yukarı noktalara taşımak için inancımızdan, gayretimizden taviz vermeyeceğiz" dedi.

Haberin Devamı

'TÜRKİYE, CUMHURBAŞKANIMIZIN LİDERLİĞİNDE DESTAN YAZAN BİR ÜLKE OLDU'

Bakan Kasapoğlu, her geçen gün daha yoğun ve heyecanlı bir süreci yönetmeye doğru yürüdüklerine değinip, "Türkiye, 21 yıllık süreçte cumhurbaşkanımızın liderliğinde destan yazan bir ülke oldu. 21 yılda pek çok sorunu ve engeli aşarak geldik, dağ gibi sorunları erite erite geldik. 14 Mayıs sonrasında 80 vilayette olduğu gibi İzmir'e yeni projeleri, eserleri elbirliği ile kazandıracağız. Bu tarihi seçimi İzmir olarak sizlerin destekleri ile çok farklı bir noktada temsil etmek onur olacak. Sizden alacağımız ilhamla, güçle yeni bir dönemi birlikte başlatacağız" diye konuştu.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI