08-02-2023 20:13:56

Ardahan Haberi: Ardahan da organize edilen yardımlara öğretmen ve öğrencilerde katıldı

Ardahan Valiliği ve AFAD koordinesinde yürütülen yardım malzemelerinin tasnifi, paketlenmesi ve yüklenmesi için Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli öğretmenler ve öğrenciler gönüllü bir şekilde çalışmaya katıldılar.
Ardahan Haberi: Ardahan da organize edilen yardımlara öğretmen ve öğrencilerde katıldı

Ardahan Kızılay şubesi Kızılay mobil aracı önünde kuyrukları koordine eden öğretmenler kan bağışları, Kızılay tarafından yapılan çağrı doğrultusunda vatandaşlara yardımcı oluyorlar.

Kentin deprem bölgesine olan uzaklığı göz önüne alınarak hazırlanan yardım koli ve paketlerinde kuru gıda ve hijyen malzemeleri, giyecek, su, pil ve taşınabilir şarj aletleri titizlikle gömülü öğretmenler tarafından kolilendiriliyor. Öte yandan Ardahan'daki öğrencilerde kendi yaş gruplarına uygun kullanılmamış kıyafetler alarak deprem bölgesindeki arkadaşlarına yollamak için sürece katkıda bulunmak için okul müdürlüklerine akın ettiler.

Ardahan Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut, "14 öğretmenimizden ve gönüllü personellerimizden oluşan MEB AKUB ekibimiz, depremden etkilenen Diyarbakır'a yardımlarımızı ulaştırmak için 07 Ocak 2023 tarihinde saat 13:00 itibariyle yola çıkarak deprem bölgesine varmış fakat yönlendirmeler neticesiyle durumun daha ağır olduğu Adıyaman iline sevk edilmişlerdir." dedi

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI