02-05-2023 09:46:29

Ardahan Haberi: Ak Parti Ardahan Milletvekili Adayı Kaan Koç Biz bir değil iki vekil çıkarmak için uğraşıyoruz

AK Parti Ardahan Milletvekili Adayları Kaan Koç ve Güven Karakoyun, İl Başkanı Ersin Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Özgür Açıkyıldız, Kadın Kolları Başkanı Selda Yıldız ile birlikte seçim çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunmak üzere gazetecilerle yemekte bir araya geldi
Ardahan Haberi: Ak Parti Ardahan Milletvekili Adayı Kaan Koç Biz bir değil iki vekil çıkarmak için uğraşıyoruz

AK Parti Ardahan Milletvekili Adayları Kaan Koç ve Güven Karakoyun, İl Başkanı Ersin Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Özgür Açıkyıldız, Kadın Kolları Başkanı Selda Yıldız ile birlikte seçim çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunmak üzere gazetecilerle yemekte bir araya geldi.

   Birinci sıra milletvekili adayı Kaan Koç, "Biz bir değil, iki vekil çıkarmak için çalışıyoruz" dedi. Özel bir restoranda gazetecilerle buluşan AK Parti adayları Kaan Koç ile Güven Karakoyun, seçim süreci ve propaganda çalışmaları hakkında bilgi verdikleri gazetecilere Ardahan’da halkın kendilerine yönelik yoğun ilgisi olduğunu, gittikleri hiçbir yerde yabancı görülmeyerek herkesle kucaklaştıklarını söylediler. Ardahan’da bir değil, iki milletvekili çıkarma hedefiyle halkın karşısına çıktıklarını söyleyen AK Parti adayları Kaan Koç ve Güven Karakoyun, halkın kendilerini tanıdığını, dolayısıyla seçim çalışması yürütürken kendilerini anlatmadıkları, bundan dolayı diğer partilerin adayları karşısında avantajlı olduklarını söylediler.

 HERKESE ULAŞIYORUZ!

 Sıkılmadık el, ulaşılmadık kimse bırakmama hedefiyle sürekli ilçe, belde, köy ve hane ziyaretleri yaptıklarını söyleyen AK Parti birinci sıra adayı Kaan Koç, “Biz halkımıza kendimizi anlatmıyoruz, tanışma faslı yaşamıyoruz. Dolayısıyla diğer adaylardan bir adım önde götürüyoruz bu süreci. Diğer parti adayları önce kendilerini tanıtıyorlar, ne iş yatıklarını, nerede yaşadıklarını derken vatandaşla icraat konuşacak vakitleri olmuyor. Biz ise gittiğimiz her yerde halkımızın nerdeyse tamamının tanıdığı, biz olmazsak ailemizin, akrabamızın, komşumuzun tanındığı adaylarız. Biz sadece AK Parti Hükümetimizin icraatlarını anlatıyoruz, yapacaklarımızı söylüyoruz. Halkımız beni de Güven hocamızı da tanıyor ve bize güvendiğini söylüyor.

 İKİNCİ VEKİL ÇIKARMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ! 

Biz bir değil iki vekil çıkarmak için uğraşıyoruz ve daha çok çalışıyoruz. Bunu başaracağımıza inanıyoruz. Diğer parti adayları da elbette kazanmak için çalışıyorlar. Biz nezaket içerisinde süreci götürüyoruz, bundan sonrada aynı nezaket ortamında götüreceğiz. Sonuçta sandığa giden vatandaşlarımız bir tercih yapacaklar, elbette biz AK Parti ailesi olarak o tercihe saygı duyacağız.” dedi.

İkinci sıra adayı Güven Karakoyun ise AK Parti adaylarının halkın tamamının tanıdığı, herkesin derdiyle dertlenen kişiler olduklarını ve herkesin gönlüne giren adaylar olarak şanslı olduklarını kaydetti. Bu şansın göstergesi olarak seçim bölgelerinde halkın yoğun ilgisi ve alakasına mahzar olduklarını da aktaran Karakoyun, 14 Mayıs’ta Ardahan’dan iki vekil ile meclise gideceklerine inandıklarını belirtti. Karşılıklı samimi sohbetle geçen toplantıda adaylar ile gazeteciler görüş alışverişinde bulundular

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI