10-12-2022 20:41:13

Ardahan Haberi: AK Parti Ardahan İl Gençlik Kolları Seçim İçin Sahaya İndi

AK Parti Ardahan İl Gençlik Kolları, 2023 yılında yapılacak olan genel seçimlere yönelik hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor
Ardahan Haberi: AK Parti Ardahan İl Gençlik Kolları Seçim İçin Sahaya İndi

AK Parti Ardahan İl Gençlik Kolları, 2023 yılında yapılacak olan genel seçimlere yönelik hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

AK Parti Ardahan Gençlik Kolları sahaya inerek seçmene Türkiye Yüzyılını anlatıyor. Ardahan Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun ve beraberindeki gençler kurdukları stant ile Türkiye Yüzyılı ve AK Parti’nin 2002 yılından bugüne kadar Türkiye’de ve Ardahan’da yaptığı yatırımları ve hizmetleri anlatan el broşürlerini dağıttı. Dağıtılan broşürlere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Etkinlik ile ilgili bilgi veren AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun, “Kongre Caddesinde açtığımız standımızda seçmenlerimizle bir araya gelerek Türkiye Yüzyılı hakkında bilgilendirmeler yapıyoruz. Hükümetimizin 2002 yılından bugüne kadar Türkiye’de ve Ardahan’da gerçekleştirdiği yatırımlar ve hizmetleri anlatan broşürlerin dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Türkiye Yüzyılı yolunda aşkla ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Milletimizin bizlere olan inancı, umudu ve sevgisi gelecek için en büyük motivasyonumuz. 2023’te kazanacağız, hep beraber kazanacağız. En güçlü destek gençlerimizden gelecek” diye konuştu. 

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI