27-02-2024 20:05:11

Ardahan’daki siyasi Nezaket Tüm Türkiye ye Örnek Olmalı

CHP Ardahan Belediye Başkanı ve başkan adayı Faruk Demir ile AK Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar arasında gerçekleşen karşılıklı ziyaretler, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.
Ardahan’daki siyasi Nezaket Tüm Türkiye ye Örnek Olmalı

Yaklaşan yerel seçimlere sayılı günler kala, siyasi partilerin adayları saha çalışmalarına hız verdi. Ancak bu seferki saha çalışmaları sadece propaganda ve oy toplama amacı gütmedi.

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar, rakipleri olan CHP’nin seçim ofisini ziyaret ederek başarılar dilemişti. Bu jest, Ardahan’daki siyasi rekabetin sadece seçim günüyle sınırlı kalmadığını gösterdi. Baydar’ın bu davranışı, siyasette rekabetin demokratik zeminlerde ve seviyeli bir şekilde yürütülmesinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı. Bugün ise sıra CHP Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’deydi. Demir, rakibi AK Parti adayı Yunus Baydar’ı seçim ofisinde ziyaret ederek dostluk ve seçim sürecinde başarılar diledi. Bu nazik ziyaret, Ardahan’daki siyasi arenada yeni bir dönemin işaretçisi oldu.

Vatandaşlar, siyasetçilerin rekabetin ötesinde bir araya gelerek Ardahan’ın geleceği için işbirliği yapmasından memnuniyet duyduklarını belirttiler.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI