15-05-2021 19:38:40

Ardahan daki Pazarcı esnafına müjde: kalan ürünler ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak

Pazarcı esnafına müjde: kalan ürünler ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, pazarcı esnafı için harekete geçti.
Ardahan daki Pazarcı esnafına müjde: kalan ürünler ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak
ARDAHAN - Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, pazarcı esnafı için harekete geçti. Demir, esnafın elinde kalan mallarını belediye olarak satın aldıklarını açıkladı.

Bayram'da pandemi denetimleri kapsamında Ardahan Valisi Hüseyin Öner ile birlikte Pazar esnafını dolaşan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, pazarcı esnafının ellerinde kalan ürünleri ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağını söyledi. Başkan Demir, "Dayanıklı tüketim ürünleri haricinde olan ürünleri Belediye olarak alacağız. ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak. Merak etmeyin elinizde mal kalmayacak, çürümeyecek. Ardahan Belediyesi olarak ekiplerimiz kalan ürünlerinizi toplayacak. Belediyemiz pazarcı esnafının yanında. Bayram günü evine yiyecek götürmeye gücü olmayan hemşerilerimize bayramlığımız olsun." dedi.

Ürünlerin çöpe gitmeyeceğini söyleyen Başkan Demir, Pazarcıların ellerinde kalan ürünler ekiplerimiz tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılacaktır dedi.

  •   Etiket
  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI