15-07-2023 12:56:14 Son Güncelleme: 12-08-2023 03:33:14

Ardahan'da şehit aileleri ve gaziler yemekte bir araya geldi

Ardahan Valiliği "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler onuruna yemek programı düzenledi
Ardahan'da şehit aileleri ve gaziler yemekte bir araya geldi

Kura Nehri kıyısında bir lokantada düzenlenen programda Vali Hüseyin Öner ve eşi Zehra Mine Öner, misafirlerle tek tek ilgilendi, sohbet etti.

Öner, burada yaptığı konuşmada, bir kez daha şehit aileleri ve gazilerle olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. "15 Temmuz'da olduğu gibi, milletimiz birlik ve beraberlik içerisinde her oyunu bozmaya devam edecektir." diyen Öner, şöyle konuştu:

"15 Temmuz günü milletimiz bağımsızlığını ve demokrasisini korumak adına canı pahasına direndi. Çok şükür bu akşam bir arada olduğumuz gibi huzur ve güven ortamı içinde bu güzel ülkede gururla yaşıyoruz.

venusbetgiris.net

Bağımsızlığımızın, hürriyetimizin, gururumuzun vesilesi bayrağımızın dalgalanması, ezanlarımızın işitilmesinin bir maliyeti var. Ülkemizin korunması, iç ve dış güvenlik hizmetleri sunan kurumlarımızın mensuplarının bu görevleri yaparken canı pahasına fedakarlıkları var

"Öner, 15 Temmuz'da 251 şehit verildiğini, 2 bin 194 gazinin olduğunu anımsatan Öner, şehit ve gazileri unutmayacaklarını sözlerine ekledi.

Programa, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Berat Acar, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Albay Ramazan Yiğit, Terör gazisi eski Bingöl Emniyet Müdürü Atalay Ürker, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI