22-09-2020 13:16:06 Son Güncelleme: 03-10-2020 00:22:06

Ardahan da Koronavirüs ten Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Son 24 saatte 68 kişinin Covid-19 nedeniyle hayatını kaybettiği ülkede bir Ardahanlı daha bu virüs nedeniyle hayatını kaybetti
Ardahan da Koronavirüs ten Bir Kişi Hayatını Kaybetti

  Son 24 saatte 68 kişinin Covid-19 nedeniyle hayatını kaybettiği ülkede bir Ardahanlı daha bu virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Veterinerler odasının olmadığı Ardahan'da bir yılını bulan Ardahan Barosundan sonra bu odanın kurulup, kurulamayacağnın konuşulduğu şu günlerde Covit-19 virüsü dolaysıya hayatını kayıp eden veteriner hekim Ailece veteriner olan bir ailenin çocuğu olduğu öğrenildi.

Alınan bilgilere göre; Ankara'da oturan Ardahanlı bir ailenin çocuğu olan ve veteriner ilaçları konusunda uzmanlığı ile tanınan, bu yönde bir de fabrika kuran 62 yaşındaki Ardahan'ın Hanak ilçesine bağlı Baştoklu (Yukarı Dikkan) köylü Veteriner Hekim Konuralp Özçelik (62) yakalandığı Covit-19 Virüsü sonucu gördüğü tedaviye cevap veremeyerek, hayata gözlerini yumdu. 1977 yılında CHP'den Milletvekili aday adayı olan Ardahanlı Veteriner Hekimlerden olan Binali Özçelik'in Veteriner oğlu olan ve iyi bir yüzme sporcusda olduğu öğrenilen Konuralp Özçelik'in Ankara'da Corona önlemlerinin uygulandığı cenaze töreni ile toprağa verileceği alınan diğer bilgiler arasında oldu.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI