24-10-2023 17:56:58

Ardahan da hazırlanan Cumhuriyetin 100’ü adlı klip sosyal medyada rekor kırıyor

Ardahan’da görev yapan çeşitli branştaki öğretmen ve kamu görevlileri, Cumhuriyet’in 100. Yılı etkinlikleri çerçevesinde klip hazırladı. Hazırlanan Cumhuriyet klibi sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor
Ardahan da hazırlanan Cumhuriyetin 100’ü adlı klip sosyal medyada rekor kırıyor

Ardahan’da görev yapan çeşitli branştaki öğretmen ve kamu görevlileri, Cumhuriyet’in 100. Yılı etkinlikleri çerçevesinde klip hazırladı. Hazırlanan Cumhuriyet klibi sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor.

Ardahan ve Hanak yerelinde görev yapan öğretmenler ve kamu görevlilerinden kurulan ekip, Cumhuriyet döneminin mücadelesine konu olan kahramanlık türkülerinden oluşan dört eseri seslendirdi. Hanak ilçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Yolcu’nun yapımcılığını ve yönetmenliğini yaptığı çalışma büyük ses getirdi. Hanak Kaymakamı Ömer Övünç Koşansu’nun da katkı sağladığı "Hanak’ın Yüzü, Cumhuriyetimizin 100’ü" adlı klipte, Cumhuriyet mücadelesine konu olan kahramanlık türkülerinden oluşan dört eser yer aldı.

Mesut Yolcu yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet’imizin 100. Yılı nedeniyle yaptığımız kliple bir yandan Hanak ilçemizin tarihi ve coğrafi mekanlarını tanıtarak ’Hanak’ın yüzü’, diğer taraftan Cumhuriyet’imizin türkülerini söyleyerek ’Cumhuriyetin 100. yılı’ temalarını işledik. Bu kapsamda ’Hanak’ın Yüzü, Cumhuriyetin 100’ü’ klibini tamamladık. Emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Ayrıca Hanak Kaymakamımız Sayın Ömer Övünç Koşansu’nun da klibin oluşumunda desteklerinden dolayı şükranlarımı sunarım. Cumhuriyet’imizin 100. yılı kutlu olsun" dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI