06-07-2023 20:08:22

Ardahan Belediyesinin başlattığı bisiklet yolu yapım çalışmaları devam ediyor

Ardahan Belediyesi tarafından başlatılan bisiklet yolu projesiyle ilgili çalışmalar devam ediyor
Ardahan Belediyesinin başlattığı bisiklet yolu yapım çalışmaları devam ediyor

Ardahan Belediyesi vatandaşların bisikletle rahatça dolaşabilecekleri bisiklet yolu projesini hayata geçiriyor. Rekreasyon ve peyzaj çalışmaları ile yaşam alanına çevrilen Kür Nehri Yaşam Alanında yürüyüş yoluna ek olarak yapımına başlanan bisiklet yolu projesi çalışmaları devam ediyor. 

Çevreye duyarlı, sağlıklı ve çağdaş bir ulaşım aracı olarak bisiklet kullanımını Ardahan’da yaygınlaştırmak isteyen Ardahan Belediyesi, Kür Nehri Yaşam Alanında 1 km uzunluğunda yapılacak olan bisiklet yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Bisiklet yolu çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Faruk Demir; “Ardahan’ımız için eksiklik olan bisiklet yolu projesini hayata geçiriyoruz. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bisiklet tutkunu vatandaşlarımız rahatlıkla gelip burada bisiklet sürebilecekler. Vatandaşlarımız doğa ile iç içe bisikletlerini sürerken onlara Ardahan’ımızın güzellikleri de eşlik edecek. Ardahan’ımızın ilk bisiklet yolu çok kısa bir zaman sonra, çocuk ve gençlerimizin hizmetinde olacak” dedi

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI