17-11-2023 08:21:07

Ardahan Belediyesinden İş İnsanlarına Çağrı Fabrika Bizden Çalışması Sizden

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, sosyal medyasından yaptığı çağrı ile Türkiye gündeminde dikkat çekti, illere de örnek gösterilebilecek çağrıda şehir yatırımcısına “fabrika bizden işletmesi sizden” dendi.
Ardahan Belediyesinden İş İnsanlarına Çağrı Fabrika Bizden Çalışması Sizden

Büyükşehirlerde, KİRA, ULAŞIM, TRAFİK, EKONOMİ, YOLDA GEÇEN ZAMAN daha bir çok sorun yaşıyorsunuz. Hem işveren hem de çalışanlar olarak. Size bir teklifimiz var.

FABRİKA BİZDEN, İŞLETMESİ SİZDEN

A’dan Z’ye bir tekstil fabrikasını biz Belediye olarak kuracağız, isteyen Tekstilci hemşehrimize CÜZİ bir ücretle (bedava) kiraya vereceğiz. Buyrun ARDAHAN’a. Yeter ki istihdam sağlansın (ki şuan en az 400 kişilik sağladık) işsizlik bitsin, GÖÇ DURSUN. Ardahan ilelebet TC’nin 75. ili olarak ve büyüyerek yoluna devam etsin bu bana yeter.

Ardahan Tekstil örneği ortada, yaptık ve başardık. Cesur hemşehrilerim gelip işletti. Ama, bir farkla; onda sadece binayı yaptırmıştık, (Selami ERDOĞAN beye binlerce teşekkürler)

Şimdi ise sözümüz söz talipli olanlara açık söylüyorum MAKİNALARIDA biz alacağız. Kurulu tezgah, servis otobüsleri de bizden…. Zaten SGK primi ödemiyorsunuz.  6. Bölge teşviki. HAYDİ GERÇEK ARDAHAN SEVERLER, BEKLİYORUZ.”

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI