08-05-2023 17:53:29

Ardahan Belediyesi ekipleri belirlenen program dahilinde mahallelerin yol sorununu çözüyor.

Ardahan Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Belediye Baskani Faruk Demir’in talimatiyla kentte birçok mahallede alt ve üst yapi çalismasi baslatti.
Ardahan Belediyesi ekipleri belirlenen program dahilinde mahallelerin yol sorununu çözüyor.

Ardahan Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, ihtiyaç duyulan tüm mahallelerde yol ve kaldirim yapim ve onarim çalismalarini sürdürüyor. Yapilan tespitler ve vatandaslardan gelen talepler dogrultusunda çalismalarina araliksiz bir sekilde devam eden Ardahan Belediyesi ekipleri belirlenen program dahilinde mahallelerin yol sorununu çözüyor.
Çalismalari yerinde inceleyen Ardahan Belediye Baskani Faruk Demir, “Ekiplerimiz büyük bir hassasiyet ve özveriyle çalismalarini sürdürüyor. Kendilerine kolayliklar diliyorum. Hem kirsal mahallelerimiz hem de il merkezimizde yol yapim ve onarim çalismalarimiz tüm hiziyla devam edecek.” dedi.
Kilit Parke çalismalariyla ilgili bilgi veren Fen Islerinden Cansel Kara, “Ekiplerimizce yürütülen çalismalar kapsaminda kilitli parke tasi ve bordür döseme çalismalarimizi gerçeklestiriyoruz. Yenimahalle’de parke tasi yol onarim çalismalari yapiliyor” dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI