12-04-2020 19:57:32

Ardahan Belediye Başkanı nın Muhtara Hakaretine Ak Parti İl Başkanı Hakan Aydın dan Açıklama

Yeni Mahalle ile Kaptanpaşa Mahallesi arasında yer alan Alabalık Deresin de temizlik çalışması yapılırken canlı yayın yapan Belediye Başkanı Faruk Demir’in Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Özer’i kastederek " İşte görüyorsunuz Alabalık deresini temizliyoruz.
Ardahan Belediye Başkanı nın Muhtara Hakaretine Ak Parti İl Başkanı Hakan Aydın dan Açıklama

Yeni Mahalle ile Kaptanpaşa Mahallesi arasında yer alan Alabalık Deresin de temizlik çalışması yapılırken canlı yayın yapan Belediye Başkanı Faruk Demir’in Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Özer’i kastederek   " İşte görüyorsunuz Alabalık deresini temizliyoruz. Yeni Mahalle Muhtarı yanımızda. Ardahanlılar bu çalışmalar hep bu muhtar sayesinde oluyor.

 

Bu muhtarın kıymetini bilin. Bir tane Atatürk Mahallesi muhtarı var habire politika yapıyor. Burda canlı yayın yapıyorum kayıtlara geçsin. Benim sahtekar adamlarla işim olmaz. Önce adam olacak.

Bundan sonra ona zırnık yok.” Söylemleri bir belediye başkanı açısından talihsiz bir söylem olmuştur.


Tüm dünyanın ve ülkemizin zor günler geçirdiği bu günlerde. Sayın Faruk Demir’in kendisi gibi halkın seçtiği bir mahalle muhtarına sarf ettiği sözler kendisine ve temsil ettiği makama yakışmamıştır.

Kamu hizmeti yapılırken ayrımcılık yapılmasının yanlış olduğunu, bu tutumun sadece Atatürk Mahallesi muhtarını değil mahalle sakinlerinin tamamının hizmetten mahrum bırakılarak kutuplaştırılması etik olmamıştır.

Seçilmiş bir muhtara yönelik  kamera önünde Faruk Demir’in bu sözleri sarf etmesi kendisine yakışmamıştır. Hizmet ayrıştırarak değil birleştirilerek olur. Muhtarla olan şahsi sorunu koca bir mahalleye mal etmek  yanlıştır.  

 

Başkanı sarfettiği sözlerden dolayı Atatürk Mahallesi seçilmiş muhtarı olan İbrahim ÖZER’in şahsında tüm Atatürk mahallesinden özüre ve Ardahan ilimizin yedi mahallesinde de eşit ve tarafsız hizmete  davet ediyorum.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI