06-09-2021 00:48:15

Ardahan Belediye Başkanı Demir’den Turizm Yatırımı ‘Bungalov Evler Projesi

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, yapımı devam eden Ardahan’ın turizmine önemli ölçüde destek sağlayacak Bungalov Evler Projesi için davetlilerle kahvaltıda bir araya geldi
Ardahan Belediye Başkanı Demir’den Turizm Yatırımı ‘Bungalov Evler Projesi

Toplantıya Siyasi Parti İl Başkanları, Belediye meclis üyeleri, STK’lar, mahalle muhtarları, Belediye birim müdürleri ve gazeteciler katıldı.

Başkan Demir toplantıda katılımcılara proje hakkında bilgi verdi.

‘’Bu proje yüzde 50 SERKA desteği ile yürüyor. Ardahan’da Kura Vadisini bir yaşam merkezine dönüştüreceğimiz bir alan inşa ediyoruz. Zaten benim seçim vaatlerim arasında da bu proje mevcut. Eski mezbaha binasını restoran olarak hizmete sunacağız inşallah 2 ay içinde işler hale gelecek burası.  Projemiz 10 adet bungalov evden oluşuyor. Binaların ardından çevrede rekreasyon projemiz başlayacak. ‘’ Dedi.

Toplantının ardından Başkan Demir beraberindekilerle Belediye Kademe ve İtfaiye alanında bulunan atölyeleri gezdi.

‘Kür Boyu Spor ve Dinlenme Koridoru Projesi’; Ardahan Kalesi, Kura Nehri ve Aziziye Kışlası bitimi ile 10 Adet Bungalov Ev ve Restoranı da kapsayacak şekilde SERKA’dan yüzde 75 hibe desteği ile yapılıyor.

 Projenin amacı ilimizde yaşayan vatandaşların kaliteli zaman geçireceği alanlar yaratmak ve ilimizin turizm potansiyelini değerlendirip yükseltmektir.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI