10-05-2023 19:38:28

Ardahan AK Parti milletvekili adayı Kaan Koç gittiği her yerde gönülleri fethetmeye devam ediyor.

Seçilmesi halinde Türkiye’nin en genç milletvekilleri arasında yer alacağı beklenilen 31 yaşında ki Ardahan AK Parti milletvekili adayı Kaan Koç gittiği her yerde gönülleri fethetmeye devam ediyor.
Ardahan AK Parti milletvekili adayı Kaan Koç gittiği her yerde gönülleri fethetmeye devam ediyor.

Gittiği her ilçede ve köylerde büyük bir ilgiyle karşılanan Ardahan tarihinde ilk genç milletvekili adayı olarak geçecek olan Kaan Koç, bu genç yaşta büyük başarıları sığdırdı. Bir karıncayı bile incitmemesiyle bilinen genç siyasetçi halkın içinde yaşaması ve herkesin yardımına koşması nedeniyle yaptıkları yapacaklarının teminatı olarak biliniyor.

OĞLUM İLE GURUR DUYUYORUM"

 

Ardahan AK Parti 1. sıra milletvekili adayı Kaan Koç, çocukluğundan beri akranlarına göre özel çocuk olduğunu ve her zaman kendisiyle gurur duyduklarını belirten baba Mehmet Koç, "Benim oğlum Allah razı olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatıyla açılan Ardahan Fen Lisesinin ilk mezunlarındandır. Okulda okurken ilk birde olduğu için dersaneler ücretsiz ders verdiler. Oğlum çocukluğunda beri büyüğünü, küçüğünü bilen parmakla gösterilen bir çocuk oldu. Erzurum Atatürk Üniversitesi İnşaat mühendisliğini bitirdikten sonra memleketine olan borcunu ödemek için mesleğini burada icra etti. Bir yanda gönül verdiği AK Parti İl Başkanlığı görevini sürdürürken bir yandan da insanların hayatlarına dokunarak istek ve taleplerini yerine getirdi. Oğlum diye demiyorum Ardahan Kaan hakkında olumsuz bir görüş bulamasınız." dedi.

Yüksek Mühendis AK Parti Milletvekili Adayı Koç'un hayata geçireceği projeler ise Ardahan kamuoyunda şimdiden heyecan yaratı.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI