28-02-2024 08:33:17 Son Güncelleme: 28-02-2024 08:44:17

Ardahan AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nusret Koyuncu 3 meclis üyesini de alacaklarını söyledi

Ardahan AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nusret Koyuncu, yerel seçimlerde Ardahan Belediyesi`ni geri alacaklarını ve il genelinde 3 meclis üyesini de alacaklarını söyledi
Ardahan AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nusret Koyuncu 3 meclis üyesini de alacaklarını söyledi

AK Parti Ardahan İl Genel Meclis 3. sıra Üyesi Nusret Koyuncu, hem belediyeyi geri alacaklarını, hemde il genelinde büyük bir başarıya imza atacaklarını 3 meclis üyeliğinin de tamamını alarak tarih yazacaklarını kaydetti. Koyuncu, başta arazi toplulaştırması olmak üzere 31 Mart 'dan sonra büyük bir kalkınma hamlesi başlatacaklarını Ardahan 'ın özlemini duyduğu AK Parti belediyeciliği il genel meclis üyeleri hizmetine kavuşacağını belirti.

Koyuncu, "Öncelikle tabii ki Ardahan'ı ehline teslim etmek çok önemlidir. İl dışında elinde çantayla gelen CHP 'nin belediye başkanı Faruk Demir'i 1 Nisan'da biz çantasını eline verip göndereceğiz. Ardahan 'a bir türlü ısınamayıp sürekli il dışında olan başkan beyi bu yükten kurtarmakta boynumuzun borcu. 31 Mart'a yıllardır burada yatırımı olan, esnaf olan belediye başkan adayımız sayın Yunus Baydar kardeşimize emaneti teslim edeceğiz. Biz il Genel Meclis Üyemizi de 3'e çıkaracağız inşallah. 2019'da 3. Meclis üyesini 123 oyla kaybetmiştik bu sefer üç sıfır yapacağız

Burada Ardahanlı kardeşlerime sesleniyorum, biz küçük bir illiz bizim iktidarın hizmetlerine ihtiyacımız var. Belediye ve il genel meclis üyeleri bizde olursa CHP'li belediyenin 5 yılda yapamadığını biz ilk 6 ayda yaparız.

Bizim projelerimiz var. Hayvancılıktan, sınır ticaretine, turizmden kültür ve sanata kadar ayağı yere sağlam basan önemli projelerimiz var. Gürcistan ile aramızdaki ticareti geliştireceğiz, parçalı arazileri birleştirerek gelir gider arasındaki dengeyi sağlayacağız. Kura Nehri üzerinde yapacağımız tesisler kentimize hayat verecek.Bunlar gibi bir çok projemiz 1 Nisandan itibaren bir bir hayata geçmeyi bekliyor." dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI