26-05-2020 12:38:48

Ardahan Ak Parti İl Başkanı Hakan Aydın Vatandaşlarımızın Mağduriyeti Giderilecek

Ardahan´da etkili olan fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Dün geceden beri Ardahan´da etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle çok sayıda ev ve işyerlerinin çatıları uçtu
Ardahan Ak Parti İl Başkanı Hakan Aydın Vatandaşlarımızın Mağduriyeti Giderilecek

Ardahan´da etkili olan fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Dün geceden beri Ardahan´da etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle çok sayıda ev ve işyerlerinin çatıları uçtu. 

AK Parti Ardahan İl Başkanı Hakan Aydın, fırtına nedeniyle zarar gören evleri Merkez ilçe başkanı Özgür Açıkyıldız ile beraber ziyaret ederek, vatandaşların mağduriyetlerinin giderileceğini söyledi. 

Başkan Aydın yaptığı açıklamada,

“Bugün fırtına kaynaklı hasar gören çok sayıda ev ve işyerimiz oldu, Ardahanımıza çok geçmiş olsun. Yetkililerden aldığımız bilgiler doğrultusunda vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilebilmesi için çalışmaların başlatıldığının bilgisini aldık. Bayram ve tatil gözetmeksizin her an  ve her zaman Milletinin imdadına yetişen, Devletimizden ve tüm kamu görevlilerimizden Cenab-ı Mevlam razı olsun. Allah Devletimizi ve Milletimizi her türlü felaketten korusun inşallah” dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI