26-08-2020 16:29:25 Son Güncelleme: 26-08-2020 16:54:25

Ardahan AFAD İl Müdürü Fırat Örs Hayatını Kaybetti

Ardahan’ın en başarılı kurum müdürleri arasında gösterilen Ardahan AFAD İl Müdürü Fırat Örs önceki gün beyin kanaması geçirmişti.
Ardahan AFAD İl Müdürü Fırat Örs Hayatını Kaybetti

Ardahan’ın en başarılı kurum müdürleri arasında gösterilen Ardahan AFAD İl Müdürü Fırat Örs önceki gün beyin kanaması geçirmişti. Erzurum'a sevk edilen Fırat Örs hayatını kaybetti.

Ardahan'da görev yaptığı günden beri Ardahanlılarla kurduğu iyi ilişkilerle kendisini sevindiren ve bu ilişkilerin getirdiği ödül ile Ardahan AFAD İl Müdürlüğüne kadar yükselen Ardahan AFAD İl Müdürü Fırat Örs geçirdiği beyin kanaması sonucu vefat etmesi Ardahanlıları üzüntüye boğdu.

Deprem, yangın, boğulma ve afet başta olmak üzere birçok olaya müdahale ederken hayatını ortaya koyan ve başarılı çalışmalar gerçekleştiren Fırat Örs’ün genç yaşta vefat etmesi Ardahan’da şok etkisi yarattı.

Alınan bilgilere göre Ardahan Valiliğinde bulunan Ardahan AFAD İl Müdürlüğü makamında görevi başındayken meydana gelen ani sarsılma ile önce kalp krizi geçirdiği ve bu tanı ile Ardahan Devlet Hastanesine kaldırılan ancak burada yapılan müdahalede kalp krizi değil, beyin kanaması geçirdiği anlaşılan 3 çocuk babası 46 yaşında Ardahan Affet ve Acil Durum Müdürü beyin kanaması tetkiki yapıldıktan sonra Erzurum'a sevk edildiği, durumunun ağır olan Örs'ün burada yapılan tüm müdahelelere karşın hayatının kaybettiği öğrenildi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI