ARDAHAN HABERLERİ

Ardahan, Tunceli ve Kars'ta kar yağışı etkili oluyor
Ardahan, Tunceli ve Kars illerinde kar yağışı etkili oluyor. Ardahan'da buzlanma ve kırağı oluşurken, Tunceli ve Kars'ta ise cadde ve sokaklar beyaza büründü.
Ardahan'da Güvenlik ve Asayiş Çalışmaları Devam Ediyor
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, "Ardahan'da genel güvenlik ve asayişin sağlanmasında 2023 yılında başarılı çalışmalar yapıldı.
Ardahan'da Yoğun Sis Görüş Mesafesini Düşürdü
Ardahan'da akşam saatlerinde etkili olan soğuk hava, yerini sise bıraktı. Kent merkezinde hava sıcaklığının sıfırın altında 5 dereceye düşmesi sebebiyle sis oluştu. Gün ve Kuzey çevre yolları başta olmak üzere Kura Nehri bölgesinde yoğun sis görüş mesafes..
Ardahan Üniversitesin de Bağımlı Olma, Özgür Ol Paneli Düzenlendi
Ardahan Üniversitesi nin ev sahipliğinde İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle Bağımlılık, Siber Suçlar, Dolandırıcılık, Bilişim Suçları, Başkasının Adına Hesap Açılması, Asayiş, Aile İçi Şiddet ve Terör konularını içeren “Bağımlı ..
CHP ile DEM arasında ki ittifak istifaları beraberinde getirdi! CHP'den istifa eden Ramazan Çimli, AK Partiye katıldı
Ardahan’da CHP ile DEM parti arasında yapılan ittifak sonrası CHP kan kaybetmeye devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde çeşitli kademelerde görev alan Ramazan Çimli, CHP ile DEM parti arasından yapılan ittifakın içerisinde yer almamak için partisinden ..
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek 2023 ile 2024'ün ilk 2 ayına ilişkin asayiş verilerini açıkladı
Vali Hayrettin Çiçek, yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya gelerek, Polis ve Jandarma sorumluluk bölgelerinde yapılan faaliyetler ve işlemler ile meydana gelen olaylara ilişkin 2023 ve 2024 yıllarının ilk 2 aylık dönemini kapsayan verileri payla..
Baydar İYİ Parti ve Anavatan Partisi İl Başkanlıklarına nezaket ziyaretinde bulundu.
AK Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar, seçim çalışmaları kapsamında İYİ Parti ve Anavatan Partisi İl Başkanlıklarına nezaket ziyaretinde bulundu.
Ardahan da kar yağışı nedeniyle yem bulamayan güvercinleri esnaf besliyor
Ardahan’da dondurucu soğuklar etkisini sürdürürken, kar yağışı nedeniyle yem bulamayan güvercinleri esnaf besliyor
Ardahan Valisi Çiçek'ten Aşık Şenlik Tüneli açıklaması
Tünelimiz 8 Kasım’dan bu yana tek tüp olarak hizmet veriyor. Bu hizmet kalitesini arttırmak ve ulaşımın daha rahat akması için 2’inci tüpün de hizmete girmesi için çalışmalarımızı hızlandırdık
ARDAHAN İFTAR VAKTİ | Ardahan iftar saati ne zaman, ezan saat kaçta okunacak? 2024 Ramazan Ezan Vakitleri!
Ardahan iftar vakti ne zaman ve Ardahan iftar saati ne zaman okunduğu merak ediliyor. 2024 Ramazan ayı ezan vakitleri ve imsak vakti vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Ardahan iftar saati kaçta okunacak ve 2024 Ramazan ezan vakitleri gündeme geliyor. P..
Bilek güreşin de Ardahanlı sporcular 4 madalya kazandılar
Samsun’da düzenlenen Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası milli takım seçmelerinde Ardahanlı sporcular 4 madalya kazandılar.
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç AK belediyecilik ile birlikte çok daha büyük eserlerimizi kazandıracağız
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, yaptığı açıklamada, "Taleplerimizi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya ileterek onaylanarak yatırıma alınmıştır
Ardahan'da hükümlü Kocaeli'nde yakalandı
Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan bir hükümlünün Kocaeli'de saklandığını tespit etti. 45 yıl 5 ay hapis cezası bulunan A.K, düzenlenen operasyonla yakalandı ve cezaevine gönderildi.
Ardahan Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri büyük bir başarıya imza attı.
Ardahan’da düzenlenen Okul Sporları Satranç Turnuvası'nda Yunus Emre Anadolu Lisesi öğrencileri büyük bir başarıya imza attı.
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, köy Okullarını ziyaret etti
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, köy ziyaretleri kapsamında gittiği merkeze bağlı Küçüksütlüce'de köy ilkokulunu ziyaret ederek öğrenci ve öğretmenlerle buluştu.
Ardahan merkeze bağlı Akyaka köyüne inen aç kurtlar, 1 yaşındaki yavru köpeği parçaladı
Ardahan merkeze bağlı Akyaka köyüne inen aç kurtlar, 1 yaşındaki yavru köpeği parçaladı. Olay, güvenlik kameralarına yansıdı.
Türkiye'nin Gürcistan sınırındaki Türkgözü Gümrük Kapısı'na Tır Parkı Yapılacak
Türkiye'nin Gürcistan sınırındaki Türkgözü Gümrük Kapısı'nda oluşan yoğunluğun önlenmesi amacıyla bölgeye tır parkı yapılacak.
AK Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar projelerini Açıkladı
AK Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar, kentteki yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya geldi. Baydar,” CHP ‘li belediye şov peşinde olduğu için, hizmet yapmaya vakti kalmıyor. 1 Nisan ‘dan itibaren Ardahan projelerle kalkınacak” dedi..
Ardahan Üniversitesi Uygulamalı Eğitimi Çıldır Gölü üzerinde gerçekleştirdi
Ardahan Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Geleneksel Türk Sporları Kulübü, bu dönemki eğitim seminerlerin ilki buz tutan Çıldır Gölü üzerinde gerçekleştirildi
CHP nin İstanbul da tek Ardahanlı adayı Orhan Çerkez, Çekmeköy'de seçmenlerin takdirini kazanıyor.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi'nin tek Ardahanlı adayı olan deneyimli siyasetçi Çekmeköy Belediye başkan adayı Orhan Çerkez, Çekmeköy'deki seçmenlerin kalbini kazanmak için yoğun bir çaba sarf ediyor.
Artvin'de Sahara Milli Parkı Adrenalin Tutkunlarının Gözdesi Haline Geldi
Artvin'in Şavşat ilçesi ile Ardahan'ı bir birine bağlayan 2 bin 400 rakımlı Sahara Milli Parkı, ekstrem spor tutkunlarının gözdesi haline geldi. Snowboard sporcuları, doğal ve yaşlı ormanların içinde yer alan parkurda karın tadını çıkardı...
Ardahan'da Dondurucu Soğuklar Hayatı Olumsuz Etkiliyor
Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 23 derece ölçüldüğü Ardahan'da soğuk hava yaşamı olumsuz etkiledi. Kura Nehri'nin bazı noktaları buzla kaplandı, çocukların ve vatandaşların kirpikleri dondu. Vali Hayrettin Çiçek, kentteki dondurucu soğukların etkis..
Coğrafi işaretle tescillenen kavılca buğdayının üretiminin artması bekleniyor
Ardahan'da korunarak geleceğe aktarılması için coğrafi işaret tescili alınan kavılca buğdayının üretiminin artması bekleniyor.
Ardahan Valiliğinin Halk Günleri Devam ediyor
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, vatandaşımızın istek, şikayet ve önerilerini bire bir dinlemek amacıyla 'Halk Günü' Toplantısı gerçekleştirdi.
ARÜ’de 32. Yıl Dönümünde Hocalı Soykırımının Arka Planı Anlatıldı
Ardahan Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Tarih Topluluğu tarafından 32. yıl dönümünde “Hocalı Soykırımının Tarihi Arka Planı” başlıklı bir konferans gerçekleştirildi
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Yeni OSB için bakanla görüştü
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Yeni Organize Sanayi Bölgesi için Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı ziyaret etti
Ardahan da Liseler Arasında  bilimsel etkinlik düzenlendi
Ardahan Fen Lisesi ile Göle Nilüfer Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından ‘Bilimsel Etkinlik’ düzenlendi
Ardahan AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nusret Koyuncu 3 meclis üyesini de alacaklarını söyledi
Ardahan AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Nusret Koyuncu, yerel seçimlerde Ardahan Belediyesi`ni geri alacaklarını ve il genelinde 3 meclis üyesini de alacaklarını söyledi
Ardahan’daki siyasi Nezaket Tüm Türkiye ye Örnek Olmalı
CHP Ardahan Belediye Başkanı ve başkan adayı Faruk Demir ile AK Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar arasında gerçekleşen karşılıklı ziyaretler, vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.
Şampiyonlar Naz Arıcı ve Elif Sırma Ardahan Özel Cumhuriyet Spor Lisesinde öğrencilerle bir araya geldi
Artistik Buz Pateni Dünya Şampiyonları Millî Sporcular Naz Arıcı ve Elif Sırma Ardahan Özel Cumhuriyet Spor Lisesinde öğrencilerle bir araya geldi
Ardahan'da yapılan yol kontrollerinde 5 düzensiz göçmen yakalandı
Ardahan'da yapılan yol kontrollerinde, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulan araçlarda yapılan aramalarda 5 Afganistan uyruklu düzensiz göçmen yakalandı. İnsan kaçakçılığı iddiasıyla 4 şüpheli gözaltına alındı. Yakalanan düzensiz göçmenler, ..
Termometreler eksi 32'yi gördü, her şey dondu! İşte Türkiye'nin en soğuk yeri
Türkiye genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyrederken bazı il ve ilçelerde ise yılın en soğuk günleri yaşanıyor. Son olarak Ardahan'ın Göle ilçesinde termometreler eksi 32 dereceyi gördü.
Kamusen den Baydara Açık Destek
Kamu-Sen Ardahan İl Başkanı Ercan Aktaş ve heyeti, AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar’ı seçim ofisinde ziyaret ederek 31 Mart yerel seçimlerinde Baydar’a destek mesajı verdi
Gülbaharlar' suç örgütü operasyonunda Ardahan'da da gözaltı
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şanlıurfa merkezli Mersin, Ardahan ve İstanbul'da düzenlenen 'Kafes-48' operasyonlarında 'Gülbaharlar' olarak bilinen suç örgütünün elebaşı Celal Gülbahar'ın da aralarında bulunduğu 16 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Oper..
Sibirya Soğukları Ardahan'ı Dondurdu
Ardahan'ı etkisi altına alan Sibirya Soğukları, dondurucu soğuklarla birlikte yaşamı olumsuz etkiliyor. Ağaçlar kırağı tutarken, otomobiller çalışmadı. Hava sıcaklığı gece sıfırın altında 18,6 dereceye düştü.
Ardahan kavılca buğdayı coğrafi işaret aldı.
SERKA Teknik Destek Programı kapsamında desteklenen, Ardahan TSO'nun yararlanıcısı olduğu proje ile Ardahan kavılca buğdayı coğrafi işaret aldı.
Ardahan ve Karslı sanatçılardan oluşan Serhatlılar Korosu Ankara'da ilgi gördü
Ardahan’ın kurtuluşunun 103. yıldönümü dolayısıyla Ardahan Serhatlılar Korosu Ankara’da bir konser verdi.
Ardahan'a sağlık hizmetlerinde önemli bir güçlendirme yapılarak 21 hekim atandı
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Sağlık Bakanlığı'nın Ardahan'a 7'si uzman olmak üzere toplam 21 hekim kadrosunun tahsis edildiğini duyurdu
Ardahan'da gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 23 derece olarak ölçüldü
Doğu Anadolu'da Ardahan'da gece en düşük hava sıcaklığı sıfırın altında 23 derece olarak ölçüldü. Bölgede etkili olan soğuk hava hayatı durma noktasına getirdi.
Erzurum, Ardahan ve Kars'ta Berat Kandili programları düzenlendi
Erzurum, Ardahan ve Kars'taki camilerde Berat Kandili dolayısıyla programlar düzenlendi. Camileri dolduran cemaat, namaz kılıp dua etti. Program sonunda çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Ardahanlı çift, Çıldır Gölü üzerinde kıyılan nikahla hayallerini gerçekleştirdi
Ardahanlı Güler ve Soner Aslantaş, yüzeyinin tamamı buz ve karla kaplı Çıldır Gölü üzerinde kıyılan nikahla dünyaevine girdi.
Ardahan'da son 6 ayda 2 Milli Eğitim Müdürü değişti
Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Uzantı atandı.
Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşu yıldönümü nedeniyle halk konseri düzenlendi
İstanbul Devlet Türk Müziği Korosu Ses Sanatçısı Hamdiye Erol ve Gökhan Temur, Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümü kutlamaları kapsamında “103. Yılında Ardahan Konseri” verdi
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek başkanlığında ‘Jeopark’ toplantısı gerçekleştirildi.
Ardahan’ın Jeopark potansiyelinin ortaya konularak, kalkınma temelinde tarihsel, kültürel ve doğal miraslarının daha etkin şekilde değerlendirilmesi amacıyla Vali Hayrettin Çiçek başkanlığında ‘Jeopark’ toplantısı gerçekleştirildi..
Vali Çiçek Tarihi Kongre Binasında Ulusal Karma Sergisi’nin açılışını yaptı.
Vali Hayrettin Çiçek, Ardahan’ın işgalden kurtuluşunun 103. Yıldönümü dolayısıyla Tarihi Kongre Binasında hazırlanan Ulusal Karma Sergisi’nin açılışını yaptı
Ak Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar seçim çalısmalarını her alanında sürdürüyor
Ak Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar, partisinden aday gösterilmeyen mevcut İl Genel Meclis Üyesi Levent Bilgiliyi iş yerinde ziyaret etti.
Ardahan'da aç kalan tilkilerin kar altında yem arayışı ve avları görüntülendi
Ardahan'da kar yağışının aralıklarla devam etmesi ve hava sıcaklığının sıfırın altına düşmesi nedeniyle tilki, bozayı, vaşak ve kurt gibi yaban hayvanları yem bulmakta zorlanıyor. Göle Ovası'nda 7 tilkinin karla kaplı alanda yem araması ve avlarını yakala..
Ardahan'da göçmen kaçakçılığı şüphelisi yakalandı
Ardahan'da düzensiz göçmenlere yönelik operasyonda bir şüpheli gözaltına alındı. Operasyon kapsamında Afganistan uyruklu bir kişi ise İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.
Türkiye'de Boşanma İstatistikleri Açıklandı Ardahan 467
Türkiye İstatistik Kurumu'nun verilerine göre, geçen yıl en çok boşanma İstanbul'da gerçekleşirken, en az boşanma ise Bayburt'ta oldu. Ardahan, Tunceli ve Bayburt'un nüfusunu geçen boşanma sayısı dikkat çekti.
Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yıl dönümü törenlerle kutlandı
Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşu 103’üncü yılında törenlerle kutlandı. Valilik önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, Kongre Caddesi’nde devam etti.
Ardahan'da Ortaokul Öğrencileri Kayak Merkezinde Eğlendi
Ardahan'da İl Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte, 20 ortaokul öğrencisi Yalnızçam Kayak Merkezi'nde kızakla kayarak eğlendi. Öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu ve İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener tarafından atkı ve bere hediye edildi...
MHP Ardahan da  Gövde Gösterisi Yaptı
Milliyetçi Hareket Partisi Ardahan İl Teşkilatı ve Ülkü Ocakları İl Teşkilatı, İl Genel Meclis Üyesi adayları Şentürk Kay, Murat Bilgin ve Onur Kömürcü’ye destek amacıyla kent merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi
Başsavcısı Karabulut, 23 Şubat Ardahan'ın Kurtuluşunun 103. Yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.
Ardahan Cumhuriyet Başsavcı Mehmet Karabulut, 23 Şubat Ardahan'ın Kurtuluşunun 103. Yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı
Vali Çiçek Ardahan ın işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.
Vali Hayrettin Çiçek, Ardahan’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 103’üncü yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.
Demirci Ticaret Bakan Yardımcısı na Posof Türkgözü ve Çıldır Aktaş sınır kapılarında yaşanan sorun ve sıkıntıları aktardı
Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ATSO) Çetin Demirci, Ticaret Bakan Yardımcısı Ö. Volkan Ağar'ı ziyaret ederek Posof Türkgözü ve Çıldır Aktaş sınır kapılarında yaşanan sorun ve sıkıntıları aktardı, taleplerde bulundu.
Ardahan düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor
Ardahan, 23 Şubat 1921 tarihinde düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor
Ardahan'da Soğuk Hava ve Sis Etkili Oldu
Ardahan'da etkili olan sis ve soğuk hava yaşamı olumsuz etkiledi. Hava sıcaklığının gece saatlerinde sıfırın altında 11 dereceye kadar düştüğü kentte, sabah saatlerinde yoğun sis etkisini gösterdi. Sis nedeniyle görüş mesafesi 20 metreye kadar düştü. Sürü..
Tümgeneral Ferdi Korkmaz, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek'i ziyaret etti.
Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Başkanı Tümgeneral Ferdi Korkmaz, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek'i ziyaret etti
Baydar GES Projesi ile vatandaşın cebinde daha az para çıkacağını söyledi
Ardahan AK Parti Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar, seçim beyannamesinde yer alan GES Projesi ile vatandaşın cebinde daha az para çıkacağını söyledi
Ardahan’da CHP’de Tanju Bozkurt partisinden istifa etti.
Ardahan’da CHP’de istifalar artıyor. CHP eski Ardahan Gençlik Kolları Başkanı Tanju Bozkurt partisinden istifa etti.
Ardahan dan Kars'a giden  iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.
Kars'ta meydana gelen trafik kazasında, Ardahan istikametinden gelen bir otomobil ile Ani Ören Yeri Kavşağı'nda bulunan başka bir otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle ikinci otomobil devrildi ve levha direğine çarptı. Kazada 4 kişi yaralandı ve kurtarma..
Ardahan'da koruma altındaki 2 karaca dronla görüntülendi
Doğa Koruma ve Milli Parklar Ardahan Şube Müdürlüğü, yaban hayatının korunması ve tür tespitine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Posof Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nda dronla çalışma yapan ekipler, karla kaplı ormanlık alanda 2 karacayı kayıt altına ..
Ardahan, bu yıl zaferin 103’üncü yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor.
23 Şubat 1921 tarihinde düşman işgalinden kurtulan Ardahan, bu yıl zaferin 103’üncü yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor
Çıldır Gölü'nde Turistler Kar ve Buz Üzerinde Eğlendi
Yüzeyi tamamen donan Kars-Ardahan arasındaki Çıldır Gölü'ne gelen turistler, kar ve buz üzerinde halay çekti, atlı kızakla gezinti yaptı. Yerli ve yabancı turistler, yüzeyi buzla kaplı Çıldır Gölü'ne turlarla gelmeye devam ediyor. Buz kalınlığının 20 sant..
AK Parti Ardahan İl Genel ve Belediye Meclis üyelerini açıkladı
31 Mart'taki yerel seçimlere doğru ilerlerken, AK Parti Ardahan İl Teşkilatı, Belediye Başkan adaylarının yanı sıra İl Genel ve Belediye Meclis Üyelerini belirledi.
Hanak ta kar nedeniyle çatısı çöken ahırda 2 büyükbaş hayvan telef oldu
Ardahan'ın Hanak ilçesine bağlı Koyunpınar köyünde, yoğun kar kütlesi nedeniyle çöken ahırda bulunan 2 büyükbaş hayvan telef oldu. Olay yerine AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Ardahan'da 55 yıllık kar rekoru! Kamyonlarla şehir dışına taşınıyor
Ardahan'da son 55 yılın en yoğun kar yağışı sonrasında belediye ekipleri kenti kaplayan kar kütlelerini temizlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Yağışın etkisini azaltmasının ardından 10 gündür devam eden çalışmalarda şimdiye kadar 590 kamyon dolusu kar ..
AK Parti Ardahan Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar Basın Mensuplarıyla Buluştu
AK Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar, kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Baydar, Ardahan'ı gerçek belediyecilik anlayışıyla buluşturacağını ve gençlerin istihdamına yönelik projeleri olduğunu belirtti. Ayrıca, tarım ve hayvancılı..
Ardahan'da kasten öldürme suçundan hükümlü yakalandı
Ardahan'da kasten öldürme suçundan 14 yıl 1 ay 9 gün hapis cezası olan firari hükümlü Malatya'da yakalandı.
SERKA Yönetim Kurulu Toplantısı Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek başkanlığında Sarıkamış’ta gerçekleştirildi
SERKA 92. Yönetim Kurulu Toplantısı Ardahan Valisi ve SERKA Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çiçek başkanlığında Sarıkamış’ta gerçekleştirildi
Ardahan'da lise öğrencileri 'Nefes: Yer Eksi İki' filmini izledi
Ardahan'da lise öğrencileri, Orgino Medya ile TRT'nin ortak yapımı "Nefes: Yer Eksi İki" filmini izledi.
Ardahan'da Kaçak Kablosuz Kulaklık Operasyonu
Ardahan'da polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda, kargo kutusunda 17 kaçak kablosuz kulaklık ele geçirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, şüpheli gözaltına alındı...
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek Gazetecilere Ardahandaki çalışmalar hakkında bilgi verdi
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, Ardahan da görev yapan yerel ve ulusal basın mensupları ile toplantıda bir araya gelerek, asayiş, güvenlik, sağlık, eğitim, tarım ve turizm konuları başta olmak üzere çeşitli konular hakkında değerlendirmelerde bulundu..
Ardahan’da görenlerin içini ısıtan bir olay yaşandı.
Kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle yiyecek bulamayıp şehre inen tilkiyi besleyen vatandaşlar o anları görüntüledi.
Milletvekili Kaan Koç, Ardahan’ın taşkından koruma çalışmaları için yeni yatırımlar hayata geçirilecek
Ardahan’ın taşkından korunması için Milletvekili Kaan Koç’un girişimleriyle 12 milyon liralık yatırım yapılacak
Numan Kurtulmuş’a ziyarette bulunan Gürcü heyetine AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç da eşlik etti.
Gürcistan Dışişleri Bakanı İlia Darçiaşvili TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’u ziyaret etti
Ardahan da Öğrenciler yeni vizyona giren Nefes Eksi İki filmini izledi, ardından bowling oynadı
Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, İl Emniyet Müdürlüğünce çeşitli okullarda eğitim-öğretim gören, önceden belirlenmiş lise öğrencileri için düzenlenen film ve bowling etkinliğine katılarak öğrencilerle vakit geçirdi
Ardahan'da PKK/KCK üyesi olduğu iddiasıyla bir şüpheli gözaltına alındı
Ardahan'da yapılan operasyonlarda terör örgütü PKK/KCK üyesi olduğu iddiasıyla bir şüpheli yakalandı. Şüphelinin emniyetteki işlemi devam ediyor.
Ardahan'da Yoğun Kar Yağışının Ardından Buz ve Kar Kütleleri Temizleniyor
Ardahan'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üstünde seyretmesiyle çatılardaki buz ve kar kütleleri eriyerek tehlike oluşturmaya başladı. Vatandaşlar Ardahan Belediyesi itfaiye ekiplerinden yardım istedi. İtfaiye ekipleri, çarşı merkezindeki binal..
Artvin-Ardahan kara yolunda heyelan: Ulaşım tek şeritten sağlanıyor
Artvin-Ardahan kara yolunda meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor. Bağcılar mevkisinde yamaçtan kopan toprak ve kaya kütleleri yola sürüklendi. İhbar üzerine bölgeye gelen jandarma ekipleri gerekli önlemleri aldı...
Ardahan'da Tehlike Altındaki Vaşakların Görüntüsü Kaydedildi
Ardahan'da nesli tehlike altında bulunan iki vaşağın görüntüsü, fotokapanla kaydedildi. Doğa Koruma ve Milli Parklar Ardahan Şube Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmada, vaşakların ormanlık alanda dolaştığı görüldü.
CHP Ardahan Milletvekili İncesu'ya partisinde yeni görev
CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, bugün partisinin gerçekleştird..
Ak Parti İl Genel Meclis üyeleri Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek’i ziyaret etti.
AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz ve 31 Mart Mahalli İdareler seçiml..
Ardahan Milletvekili Kaan Koç Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti.
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ardahan’a spor alanında ki yatırıml..
Ardahan Emniyet Müdürlüğü 'POLHANE' Projesini Başlattı
Ardahan il Emniyet Müdürlüğü, dolandırıcılık, hırsızlık, aile içi şiddet, n..
Ardahan'da Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Elemeleri Gerçekleştirildi
Türkiye Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) tarafından her yıl düzenlenen 'AK..
PUAN DURUMU
Takım O G M B A Y P AV
1 Galatasaray 32 28 1 3 73 20 87 +53
2 Fenerbahçe 32 27 1 4 85 28 85 +57
3 Trabzonspor 32 16 12 4 54 42 52 +12
4 Beşiktaş 32 14 12 6 42 38 48 +4
5 Çaykur Rizespor 32 14 12 6 43 47 48 -4
6 Başakşehir FK 32 13 12 7 42 38 46 +4
7 Kasımpaşa 32 13 12 7 55 57 46 -2
8 Sivasspor 32 11 10 11 38 43 44 -5
9 Antalyaspor 32 10 10 12 36 37 42 -1
10 Alanyaspor 32 10 10 12 41 46 42 -5
11 Adana Demirspor 32 9 10 13 48 43 40 +5
12 Samsunspor 32 10 14 8 36 42 38 -6
13 MKE Ankaragücü 32 8 11 13 40 41 37 -1
14 Kayserispor 32 10 12 10 36 45 37 -9
15 Konyaspor 32 8 12 12 34 45 36 -11
16 Hatayspor 32 7 13 12 36 44 33 -8
17 Gaziantep FK 32 8 17 7 35 50 31 -15
18 Fatih Karagümrük 32 7 16 9 35 41 30 -6
19 Pendikspor 32 7 16 9 36 64 30 -28
20 İstanbulspor 32 4 21 7 25 59 16 -34
Takım O G M B A Y P AV
1 Eyüpspor 30 22 6 2 70 27 68 +43
2 Göztepe 30 18 6 6 51 19 60 +32
3 Çorum FK 30 15 8 7 50 31 52 +19
4 Kocaelispor 30 15 8 7 45 34 52 +11
5 Sakaryaspor 30 14 7 9 43 30 51 +13
6 Bodrumspor 30 13 7 10 37 20 49 +17
7 Bandırmaspor 30 12 8 10 45 26 46 +19
8 Boluspor 30 13 10 7 28 32 46 -4
9 Gençlerbirliği 30 11 8 11 35 30 44 +5
10 Erzurumspor FK 30 11 8 11 28 25 41 +3
11 Keçiörengücü 30 9 12 9 27 36 36 -9
12 Şanlıurfaspor 30 8 12 10 27 31 34 -4
13 Ümraniyespor 30 9 14 7 33 42 34 -9
14 Manisa FK 30 7 11 12 36 37 33 -1
15 Tuzlaspor 30 8 14 8 31 45 32 -14
16 Adanaspor 30 9 16 5 24 42 32 -18
17 Altay 30 5 22 3 14 68 15 -54
18 Giresunspor 30 2 24 4 13 62 7 -49
Takım O G M B A Y P AV
1 Esenler Erokspor 33 23 5 5 74 28 74 +46
2 Bucaspor 1928 33 20 4 9 50 22 69 +28
3 Van Spor FK 32 21 5 6 53 32 69 +21
4 1461 Trabzon FK 33 19 6 8 62 33 65 +29
5 Yeni Mersin İdman Yurdu 33 16 7 10 47 27 58 +20
6 Ankaraspor 33 15 7 11 41 30 56 +11
7 Karacabey Belediye Spor 33 12 10 11 37 31 47 +6
8 Beyoğlu Yeniçarşıspor 33 13 13 7 42 34 46 +8
9 Ankara Demirspor 33 13 15 5 35 37 44 -2
10 Kırklarelispor 34 11 13 10 29 35 43 -6
11 Diyarbekir Spor 33 11 13 9 35 35 42 0
12 Altınordu 33 9 13 11 38 34 38 +4
13 Hes İlaç Afyonspor 33 9 13 11 21 34 38 -13
14 Nazilli Belediyespor 34 11 15 8 37 54 38 -17
15 Serik Belediyespor 33 9 14 10 28 37 37 -9
16 Zonguldak Kömürspor 33 9 16 8 35 53 32 -18
17 Kırşehir Futbol SK 33 5 21 7 29 65 22 -36
18 Bursaspor 33 5 20 8 24 59 20 -35
19 Adıyaman FK 33 3 24 6 22 59 15 -37
Takım O G M B A Y P AV
1 Kepezspor FAŞ 26 21 1 4 61 13 67 +48
2 Aliağa Futbol A.Ş. 27 18 0 9 54 15 63 +39
3 Ayvalıkgücü Belediyespor 26 13 6 7 36 23 46 +13
4 52 Orduspor FK 26 13 7 6 36 25 45 +11
5 İnegöl Kafkas GK 26 12 6 8 32 25 44 +7
6 Edirnespor 26 13 9 4 44 26 43 +18
7 K.Çekmece Sinopspor 27 10 10 7 38 28 37 +10
8 Mardin 1969 Spor 26 11 11 4 35 31 37 +4
9 Artvin Hopaspor 26 9 10 7 32 26 34 +6
10 Karabük İdmanyurdu Spor 26 10 12 4 24 38 34 -14
11 Talasgücü Belediyespor 26 8 14 4 28 41 28 -13
12 Kırıkkalegücü FK 26 7 14 5 25 35 26 -10
13 Gümüşhanespor 26 4 12 10 22 42 22 -20
14 Malatya Arguvanspor 26 2 20 4 13 51 10 -38
15 Tarsus İdman Yurdu 26 2 21 3 18 79 9 -61
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Beşiktaş vs MKE Ankaragücü
 20/04/2024 İstanbulspor vs Fatih Karagümrük
 20/04/2024 Konyaspor vs Alanyaspor
 20/04/2024 Kayserispor vs Trabzonspor
 20/04/2024 Samsunspor vs Adana Demirspor
 21/04/2024 Başakşehir FK vs Çaykur Rizespor
 21/04/2024 Antalyaspor vs Hatayspor
 21/04/2024 Galatasaray vs Pendikspor
 21/04/2024 Gaziantep FK vs Kasımpaşa
 22/04/2024 Sivasspor vs Fenerbahçe
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 19/04/2024 Altay vs Manisa FK
 20/04/2024 Bandırmaspor vs Tuzlaspor
 20/04/2024 Giresunspor vs Göztepe
 20/04/2024 Eyüpspor vs Boluspor
 21/04/2024 Bodrum FK vs Şanlıurfaspor
 21/04/2024 Çorum FK vs Adanaspor
 21/04/2024 Gençlerbirliği vs Erzurumspor FK
 21/04/2024 Sakaryaspor vs Keçiörengücü
 22/04/2024 Ümraniyespor vs Kocaelispor
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 17/04/2024 Van Spor FK vs Ankaraspor
 21/04/2024 Adıyaman FK vs 1461 Trabzon FK
 21/04/2024 Altınordu vs Yeni Mersin İdman Yurdu
 21/04/2024 Ankara Demirspor vs Diyarbekir Spor
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor vs Van Spor FK
 21/04/2024 Bucaspor 1928 vs Esenler Erokspor
 21/04/2024 Bursaspor vs Hes İlaç Afyonspor
 21/04/2024 Kırşehir Futbol SK vs Kırklarelispor
 21/04/2024 Nazilli Belediyespor vs Karacabey Belediye Spor
 21/04/2024 Adıyaman FK - 1461 Trabzon FK 1461 Trabzon FK ligdeki son 7 maçında hiç kaybetmedi  1461 Trabzon FK yenilmez
 21/04/2024 Altınordu - Yeni Mersin İdman Yurdu Altınordu ligde evindeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Altınordu yenilmez
 21/04/2024 Beyoğlu Yeniçarşıspor - Van Spor FK Van Spor FK ligdeki son 6 maçında hiç kaybetmedi  Van Spor FK yenilmez
 21/04/2024 Bucaspor 1928 - Esenler Erokspor Bucaspor 1928 ligde evindeki son 15 maçında hiç kaybetmedi  Bucaspor 1928 yenilmez
 21/04/2024 Serik Belediyespor - Zonguldak Kömürspor Zonguldak Kömürspor ligde deplasmandaki son 7 maçında hiç kazanamadı  Serik Belediyespor yenilmez
Tarih Ev Sahibi Sonuç Konuk Takım
 21/04/2024 Edirnespor vs Mardin 1969 Spor
 21/04/2024 İnegöl Kafkas GK vs Tarsus İdman Yurdu
 21/04/2024 Karabük İdmanyurdu Spor vs Malatya Arguvanspor
 21/04/2024 Kepezspor FAŞ vs Ayvalıkgücü Belediyespor
 21/04/2024 Kırıkkalegücü FK vs Gümüşhanespor
 21/04/2024 Talasgücü Belediyespor vs Artvin Hopaspor
 21/04/2024 52 Orduspor FK vs K.Çekmece Sinopspor
HABER ARŞİVİ
ŞANS OYUNLARI
BİZİ TAKİP EDİN
GAZETEMİZ
YUKARI