30-04-2026 22:30:33

Saffet Kaya’dan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’e Ziyaret

Ardahan 20, 21 ve 23. Dönem Milletvekili Saffet Kaya, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’i makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, bölgesel meseleler ve güncel gelişmeler ele alındı.
Saffet Kaya’dan Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’e Ziyaret

ARDAHAN – Ardahan 20, 21 ve 23. Dönem Milletvekili Saffet Kaya, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’i makamında ziyaret etti. Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, bölgesel meseleler ve güncel gelişmeler ele alındı.

​Ankara’da gerçekleşen ziyarette Saffet Kaya’ya, Mete Arslan ve Begüm Arslan da eşlik etti.

​Bölgesel Projeler ve İstişare

​Ziyaret kapsamında, özellikle Ardahan ve çevresindeki yatırımlar ile bölge güvenliğine dair görüş alışverişinde bulunulduğu öğrenildi. Saffet Kaya, Bakan Güler’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederken; Bakan Yaşar Güler de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

​Siyaset ve iş dünyasından isimlerin bir araya geldiği bu görüşme, hem hemşehri dayanışması hem de devlet nezdindeki temaslar açısından önem taşıyor.

  FACEBOOK YORUM
Yorum

  Diğer Haberler

YUKARI