14-03-2020 22:08:24

Ankara daki Ardahan Tanıtım Günleri ertelendi

Ankara'da güçlü bir Ardahan Lobisi için faaliyetlerini sürdüren ve başarılı çalışmalara imza atan Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ergüder Şimdi ve Yönetim Kurulu tarafından Mart ayının son haftası Ankara'da düzenlenecek olan Ardahan Tanıtım Günleri aralık ayına ertelendi
Ankara daki Ardahan Tanıtım Günleri ertelendi

Ankara'da güçlü bir Ardahan Lobisi için faaliyetlerini sürdüren ve başarılı çalışmalara imza atan Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Ergüder Şimdi ve Yönetim Kurulu tarafından Mart ayının son haftası Ankara'da düzenlenecek olan Ardahan Tanıtım Günleri aralık ayına ertelendi. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Federasyon Genel Başkanı Ergüder Şimdi, " Saygıdeğer Ardahanlı ve Ankaralı hemşehrilerimiz, bilindiği üzere tüm dünya üzerinde etkisi giderek artan Corona virüsü maalesef ülkemizde de tespit edilmiştir. Kamuoyununda takip ettiği gibi İnsan sağlığını tehdit eden bu virüsten dolayı ülkemizde ve Ankarada da çeşitli zorunlu tedbirler alınmıştır.
Bu kapsamda Ankara Büyükşehir belediyesi Anfa Genel müdürlüğü tarafından alınan tedbirler neticesinde tüm hazırlıklarını da tamamlamış olduğumuz 26-27-28-29 Mart 2020 tarihinde Ankara Altınpark Anfa kongre ve fuar merkezinde yapacağımız Ardahan ve İlçeleri tanıtım günleri ile Kastamonu ve Trabzon günleride ileri bir tarihte yapılmak üzere ertelenmiştir. Ardahan ve ilçeleri tanıtım günleri; Ardahan valiliğimiz, Ardahan Belediyemiz, Ardahan Ticaret Odamız, Ardahan Üniversitemiz, ilçe belediye baskanlarımız ve tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımız ile birlikte daha geniş katılımlı olarak 2020 yılı Aralık ayında yapılmasıda yeniden planlanmıştır.
Bu sürece kadar desteklerini esirgemeyen Ardahan Valimize, Milletvekillerimize, Belediye Baskanlarımıza, Ardahan Üniversitesi rektörümüze, Ardahan Ticaret odası başkanımıza, Ardahanlı Akademisyen ve Bürokratlarımıza, il derneklerimize, ilçe derneklerimize ve köy derneklerimiz ile Sivil Toplum Kuruluşlarımıza teşekkür ederiz.
Tüm vatandaşlarımızın ve hemşehrilerimizin bu süreci sağlıklı bir şekilde geçirmesi en büyük temmennimizdir. Saygılarımla" ifadelerine yer verdi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI