04-01-2022 23:57:57

AK Parti Gençlik Kolları Ardahanı Türkiye’nin en başarılı 3.Şehri yaptı

AK Parti Ardahan Gençlik Kollarında yılın son ayında adeta üye patlaması yaşandı
AK Parti Gençlik Kolları  Ardahanı Türkiye’nin en başarılı 3.Şehri yaptı

AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç’un önderliğinde yeni bir yapılanmaya giden AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı, 81 il içerisinde son 3 ayda 2. Kez listeye girme başarısı gösterdi.

AK Parti Ardahan Gençlik Kollarının başarısını kutlayan Başkan Kaan Koç, “Gençlik Kolları il ve ilçe teşkilatlarına teşekkür ederim. Özverili çalışmalarına şahidiz ve destekçiyiz” dedi.
Yapılan üyelerin girişlerinin tamamlanmasının ardından il başkanlığı tarafından üye sayısıyla ilgili net bilgi verilmesi bekleniyor.

AK Parti Ardahan Gençlik Kolları Teşkilatı Başkan Emre Karakoyun Başkanlığında Ardahan genelinde üye seferberliği başlatıldı. Göreve geldiği ilk birinci yılında, pandemi dahil olmak üzere üye girişlerini aksatmayan gençler, yılın son ayında adeta gaza bastı.

Tüm ilçelerde hızla devam eden üye girişleriyle ilgili AK Parti Ardahan Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun: “Serhat Şehri yine hak ettiği yerde, AK Parti Ardahan İl Gençlik Kolları Başkanlığı olarak ‘Gönül Seferberliği’ kapsamında yaptığımız üye çalışmamız ile tekrardan Türkiye’nin en başarılı 3.Şehri olduk. Bu başarıya Ardahan’ı layık gören tüm kademe, özellikle de Gençlik Kolları teşkilatımızı kutlarım. 2023 seçimlerine giderken Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a omuz verecek yeni genç kardeşlerimiz Ardahan’da gün geçtikçe artmaktadır. Allah sayılarını artırsın inşallah. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz sayın Prof. Dr. Orhan Atalay ve İl başkanımız sayın Kaan Koç’a Gençlik Kolları olarak şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI