16-07-2020 09:42:30 Son Güncelleme: 16-07-2020 09:49:30

Ak Parti Çıldır İlçe Başkanı Yusuf Yılmaz dan Asılsız Haber ve İftiralara Sert Cevap

AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Yusuf Yılmaz, yayınlan bazı haberler üzerine sert açıklamalarda bulundu.
Ak Parti Çıldır İlçe Başkanı Yusuf Yılmaz dan Asılsız Haber ve İftiralara Sert Cevap

AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Yusuf Yılmaz, yayınlan haberler üzerine sert açıklamalarda bulundu.

Şahsına ve partisine atılan iftiraları belgelerle boşa çıkartan Başkan Yılmaz: “Söz konusu hakkımda çıkan iddiaların hiç birisi doğru değildir ve tamamıyla iftiradır. Yaşanan pandemi süreciyle birlikte İlçe Kaymakamlığı kanalıyla doğrudan temim yöntemiyle gıda alımı yapıldı. Bu gıda alımına müracaat eden birçok kişi ve kuruluş oldu. Şahsım olarak bu gıda alımına başvurum ve müracaatım olmamıştır. Belgeler bilgiler mevcuttur. Kaldı ki gıda alımına müracaat edip şartları tutmayan kişilerin ortaya attığı iftiralardır. Pandemi süreciyle birlikte İlçe Kaymakamlığı kanalıyla doğrudan temin yöntemiyle gıda alımını Çıldır İlçe Tarım Kredi Kooperatifi almıştır” dedi.

Çıldır ilçesinde başarılı çalışmalara imza attığını ve en ücra noktaya hizmetin gitmesi için mücadele ettiğini belirten Başkan Yılmaz, Çıldır ilçesine hizmetin gelmesini engelleyen zihniyetlerin olduğunu söyledi.

Çıldır ilçesinin sorunlarının çözümü için Bakan ve ilgili kurum ve kuruluşlarla sürekli irtibat halinde olduğunu da belirten AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Yusuf Yılmaz, “Başkanlığım süresince Çıldır’a hizmet etmeye devam edeceğim. Sözde AK Partili geçinip partimize zarar vermeye çalışan zihniyetlerin her zaman karşısındayım. İftira atmak en büyük suçtur. Ben belgeyle konuşur, altına da imzamı atar ve ismimi de saklamam.  Gizli kapaklı işlerle işim olmaz. Çıldır İlçesinde 10 yıldır inşaat sektörü üzerine çalışma yapıyorum, bu benim mesleğim ve ekmek kapımdır.  AK Parti İlçe Başkanı olduktan sonra da mesleğimi kanunlar ölçüsünde icra etmeye devam ediyorum. Çıldır İlçemizde yoksullar için Sosyal Yardımlaşma (SYDV) Vakfı ev yaptırıyor. Müracaat edip isimleri çıkan yoksul vatandaşlarımız evlerini kendileri yaptırıyor, sözleşmeyi de yüklenici firma ile yapıyor. Ev inşaatı tamamlandıktan sonra vakıftan parasını alarak yükleniciye ve borcu olduğu yere ödeme yapıyor. Bunun ihale ya da doğrudan temin ile ilgilisi olmadığı gibi yanlış yerlere de saptırıyorlar. Her esnaf, kendisine ev hakkı çıkan yoksul vatandaşla sözleşme yapabilme hakkı vardır, piyasa araştırmasına göre en uygun teklifi veren esnaf bu işi yapar, bu tur işler yasal olup kimsenin tekelinde değildir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI