18-03-2024 19:12:36

Ak Parti Ardahan Milletvekili Koç, saha çalışmalarına Hoçvan bölgesinde devam etti

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında partisinin adaylarına destek istemek için sahada ziyaretlerini sürdürüyor. Milletvekili Koç, saha çalışmalarına Hoçvan bölgesinde devam etti.
Ak Parti Ardahan Milletvekili Koç, saha çalışmalarına Hoçvan bölgesinde devam etti

31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala siyasi partiler seçim çalışmalarını hızlandırdı. Bu kapsamda; AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş, İl Genel Meclis Üyesi adayları ve parti teşkilatları ile birlikte Hoçvan bölgesindeki köyleri ziyaret etti.

Ziyaretlerde AK Parti heyeti, muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelerek, hem köylere yapılan yatırımları hem de bundan sonra yapılması planlanan yatırımları halka aktarırken onlarında talep ve önerilerini dinleyerek fikir alışverişinde bulunuyorlar. Vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan AK Parti heyeti, 31 Mart seçimleri için destek istiyor.

Milletvekili Kaan Koç, “Seçim çalışmaları kapsamında Hoçvan bölgesinde ki köylerimizi ziyaret ettik. Ziyaretlerimizde muhtar ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek, ilettikleri sorun ve talepleri dinledik. İlimizde tüm köylerimizin alt yapı, ulaşım başta olmak üzere, yaşam standartları en yüksek seviye çıkarmak için yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde kendilerinden destek istedik” dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI