22-03-2024 13:18:28 Son Güncelleme: 22-03-2024 13:25:28

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koçtan Doğu Ekspresi Ardahan a Gelecek Müjdesi

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, dün sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile Ardahanlıların yıllardır beklediği Doğu Ekspresi Treninin kente gelmesi için Çıldır’ın Canbaz köyüne tren istasyonu kurulacağının müjdesini verdi
 AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koçtan Doğu Ekspresi Ardahan a Gelecek Müjdesi

AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ardahanlıların hayali olan Doğu Ekspresi Treni müjdesini verdi.

Milletvekili seçildiği günden bu yana Ardahan’ın hakettiği yatırımları alabilmesi için yoğun çalışma yürüterek kamuoyunun büyük sevgisini kazanan Milletvekili Kaan Koç’un Doğu Ekspresi tren hattının Ardahan’a ulaşması için yaptığı girişimler sonuç verdi. 

Milletvekili Kaan Koç, Ankara’dan başlayıp Kars’ta son bulan Turistik Doğu Ekspres treninde ilk adım olarak Çıldır Yukarı Canbaz köyünde istasyon ve gümrük müdürlüğü kurulacağını duyurdu.

Müjdeyi sosyal medya hesabından yayınladığı video ile duyuran Milletvekili Koç; “Memleketin çocuğu olarak çıktığım bu yolda Ardahan için çok çalışıyorum. Bir büyük projeyi daha hayata geçiriyoruz. Doğu Ekspresi trenin Ardahan’a gelmesi için Çıldır Canbaz tren istasyonu ve Gümrük Müdürlüğü ile ilk adımı atıyoruz. Doğu Ekspresi treni Serhat Ardahan’ıma hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Ardahan’ı gerçek belediyecilik ile yeniden buluşturmak için vereceğiniz desteklerle Yunus Baydar başkanımız seçildiğinde Ardahan’ımız için güçlü bir uyumla çalışarak Ardahan’ımız için daha fazla eser kazandıracağız” dedi.

  FACEBOOK YORUM
Yorum
YUKARI